nlc.hu
Horoszkóp

A határozott Oroszlán belül folyton aggódik

Ők a legbizonytalanabb csillagjegyek

Egyesek remekül adják elő, hogy magabiztosak. Közben legbelül folyamatosan kétségeik vannak.

A kettős csillagjegyek esetében köztudott, hogy sokszor két véglet közt vergődnek, és bizonytalanok saját döntéseikben. Legalábbis, ha sikerül döntéseket hozniuk. Viszont van olyan csillagjegy, akiről soha nem gondolnád, mennyire őrlődik magában.

tengerparton álló nő

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Nagyon szeret mindenben részt venni, mindenkivel találkozni, beszélgetni. Kényszeresen részese akar lenni minden történésnek, és néha betegesen aggódik, hogy lemarad valamiről. Erre csak hab a tortán kettős jegye, ebből fakadóan nehezen dönt: menjen, vagy maradjon?

Rák (június 21. – július 22.)

Az önértékelésével vannak gondok, pedig mindig, mindenkinek igyekszik megfelelni. A környezete kedvesnek, jónak látja, ez sem elég neki. Idegenek között főleg nehéz helyzetben van, mi lesz, ha nem fogadják el, vagy nem lesz elég jó nekik?

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A legbizonytalanabb csillagjegy. Folyamatosan aggódik, hogy kibillen az egyensúlyból, vagy helytelenül cselekszik. Szeretne jó benyomást kelteni, aggódik a jó híre miatt. Mindig azon jár a feje, hogy mások mit gondolnak róla, nehezen engedi el magát.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az erős, önimádó Oroszlánról soha nem gondoltad volna, mennyire szorong. Természetesen attól, hogy kedveli-e mindenki, megfelelő-e a külleme. Ha negatív visszajelzést kap, végképp maga alá kerül, és még bizonytalanabbá válik.

via

Ezt olvastad már?

Növessz nyárra önbizalmat!

Ez is érdekelhet barátnők a tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top