nlc.hu
Horoszkóp

Kezdd nagy adag optimizmussal az évet

Szerezd be a kristályokat, amiktől vidámabb lesz az idei év!

Amekkora reményekkel vágnak bele egyesek az új esztendőbe, ugyanakkora stresszt jelenthet másoknak. Ezek az ásványok segítenek a rossz érzések fölé kerekedni.

A világ nagy része megtette az újévi fogadalmait, nagy hévvel fogyókúrázik, leszokik, vagy éppen belevág a napi meditációba. De mellettük ott vannak azok is, akiket szorongással tölt el a január: rosszabbra fordult a párkapcsolatuk, lehangolja őket a karácsonyfa-bontás, vagy egyszerűen nem bíznak benne, hogy jobban alakul az idei év.
Ha te is úgy érzed, extra energiára van szükséged a derűlátáshoz, ezt a négy kristályt helyezd el a közeledbe, és ne felejts el rájuk mosolyogni.

vidám nő

Fotó: Unsplash

Citrin: a nap energiája költözik hozzád

Az optimizmus, a remény és a kirobbanó energia ez a kő, ami a nap erejével segíti derűssé tenni a mindennapjaidat. Megtisztítja az elmédet a negatív gondolatoktól, és bátorít, hogy cselekedj. Minden kezdéshez, újrakezdéshez használhatod, időnként töltsd fel, hogy mindig erős támaszod lehessen.

Türkiz: elhessegeti a káros gondolatokat

A lelki viharok lecsillapítója. Ha nagyon zaklatott időszakot élsz, mindenképp tartsd magadnál, karkötő, medál formájában is. Nem csupán neked hoz lelki békét, de a körülötted élőkre is hat. Könnyed, vidám hangulatba kerülsz a segítségével, és az elégedettség érzését.

Ametrin: a motiváló erő

A harmónia köve, ami először egyensúlyba hozza az érzéseidet, gondolataidat, majd nagyon erős motiváló hatással lesz rád. Nem lesz nehéz cselekedni, belevágni mindabba, amit elterveztél, vagy már jó ideje tervezgetsz. Használd meditációs tárgyként, vagy közben, mála füzér formájában.

Sárga jáspis: a hangulatjavító

Kifejezetten a szomorkás hangulat, az enyhe depresszió esetén javasolt kristály. Már októbertől érdemes hordani, ha megviselnek a rövidülő napok, vagy a nyár vége. Bármilyen nehéz lezárás esetén használhatod, szakítás, munkahelyváltás után, vagy ha megvisel a karácsonyi szezon vége. Megkönnyíti az elengedést, és behívja helyére a pozitív energiákat.

(via smudgewellness)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top