Ennyire izgalmas a Bika csillagjegyűekkel randizni

nlc | 2022. Július 20.
Ha épp Bika csillagjegyű hölggyel vagy férfival készülsz randizni, néhány dolgot már az első találkozó előtt érdemes tudnod!

A Bika a megbízhatóság, a gyakorlatiasság és az elegancia mintaképe, ugyanakkor az önfejűség, a lustaság vagy épp a dolgok túlreagálása is jellemző rájuk.

Elvárja, hogy megszínesítsd az életét

A Bika alapszabályai a tisztelet, az öröm és a jókedv, a szépség és a művészetek. Magasra helyezi a lécet mindenben. Megjelenése mindenkor tökéletes, imádja a luxust, a finom ételeket. Igazi egyéniség, aki hűséges, kiváló ízléssel rendelkezik, és persze lenyűgöző, elbűvölő személyiség. A Bika olyan partnerre vágyik, aki fölkelti fantáziáját, megszínesíti az életét, kényelmet, stabilitást ad. A Bika szívéhez a különleges ételeken, a sejtelmes érintéseken át vezet az út.

Fotó: Getty Images

A Bika a csábítás mestere

A Bika érzéki csábító. Megadja a módját a valódi romantikának, művészi érzékét is beveti, ha el szeretné rabolni a szívedet. Az is biztos, személyében elképesztő szeretőre találsz, akinek óriási a libidója. Figyelmes, bámulatos, imádja a kényeztetést – nemcsak kapni, adni is szeret. Kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatra számíthatsz mellette.

A Bikával nem érdemes vitatkozni

Ezt mindenképpen érdemes megjegyezni vele kapcsolatosan. Ugyanis a vitákban verhetetlen, nem tudsz győztesként kijönni ezekből a helyzetekből. Két lábbal áll a földön, a dolgokat reálisan látja. A vitákat pedig csöppet sem kedveli. Nem könnyű kihozni a béketűréséből, de nem is lehetetlen. Mivel pontosan tudja, mit akar, ahhoz kőkeményen ragaszkodik. Az alapvetően nyugodt Bikát is fölpiszkálhatod, provokálhatod, de jobb, ha nem akarod a haragját megtapasztalni. 

A Bika birtokol

A Bika birtokol, dolgokat, tárgyakat, téged is. Udvariasságával, udvarlásával, különleges kisugárzásával könnyen levehet a lábadról. Ha függetlenségre, távolságtartásra vágysz a párkapcsolatban, jobb, ha nem ezzel a csillagjeggyel kezdesz. A Bika hajlamos a féltékenységre, tőled is hűséget vár el, hiszen neked is megadja azt. Ha egymásra találtok, biztos lehetsz benne, hogy szavahihető, megbízható, őszinte és nyílt társra találsz benne.

via

Exit mobile version