nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek becsapása

Ezt a 2 csillagjegyet nem lehet becsapni

Valamennyi csillagjegynek vannak erősségei és gyenge pontjai. Az ugyanakkor kétségtelen, ezt a két csillagjegyet egyszerűen nem lehet becsapni.

Vízöntő

A Vízöntők egész életükben az újat, a fejlődés lehetőségét keresik. Rendkívül logikusan gondolkoznak, és képesek döntéseikből az érzelmeket teljes mértékben kizárni. Ha esetleg ki is kérik mások véleményét, mégis mindig a saját eszükre hallgatnak. Minden lehetőséget alaposan számba vesznek és megfontolnak, mielőtt rábólintanának valamire. Rendkívül jók abban, hogy a félreérthető helyzetekből kivágják magukat, éppen ezért őket lehetetlenség becsapni. Könnyedén átlátnak bármilyen szitán.

Csillagjegyek, akiket lehetetlenség becsapni

(Fotó: Getty Images/Constantine Johnny)

Horoszkópjuk szerint folyamatosan valami új létrehozásán munkálkodnak, a kalandokra pedig mindenkor készen állnak. A Vízöntő az a csillagjegy, amely a korábban nem járt ösvényekre biztosan elsőként lép rá.

Mérleg

A Mérleg az állatöv talán leghatározatlanabb jegye, ami nem jelenti azt, hogy híján lenne a bölcsességnek. A Mérleg kételkedik, emiatt pedig nehezen dönt, pedig valóján nagyon is könnyedén kiszűri a hazugságokat. Nagyszerű tanácsokkal lát el, és az igazságot is átlátja. Amikor megkapja a számára szükséges időt, hogy biztos lehessen a dolgában, mindig jól választ.

A Vízöntőkhöz hasonlóan a Mérlegek is karizmatikus emberek. Mindkét csillagjegy születtei az idő múlásával válnak egyre bölcsebbé, hiszen közben gyűjtik és raktározzák a tapasztalatokat. Nem csupán a különleges kisugárzásuk miatt érdemes rájuk figyelni, az előzőek mind-mind jellemzőek rájuk. Akkor is, ha erről csak ritkábban hallunk.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top