nlc.hu
Horoszkóp

Boldogtalan csillagjegyek

Ezt teszik a csillagjegyek, amikor boldogtalanok

A horoszkópból most megtudhatod, hogyan viselkednek a csillagjegyek, amikor boldogtalanok.

Mindenki másképp viselkedik az egyes helyzetekben, és ez érvényes természetesen a kudarcokra is.

Boldogtalan csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Photo by Rafa Elias)

Kos

Amikor a Kos búbánatos, akkor nem tud a munkájára koncentrálni, a szokásosnál jóval zárkózottabb, visszafogottabb. Nincs ideje rád, inkább egymagában megy szórakozni is. Úgy tűnhet, mintha kitörölne az életéből – valójában ezt is teszi, méghozzá szó szerint.

Bika

A boldogtalan Bika nem keresi az alkalmat, hogy együtt elmenjetek valahova, jóval nagyobb figyelmet fordít az anyagi javaknak, mint rád, s általában a munkájába temetkezik. Azt veszed észre, hogy kerül téged, nem törekszik már arra, hogy a közeledben legyen. Nem ölel meg téged, vagyis valójában úgy tesz, mintha ott sem lennél.

Ikrek

A boldogtalan Ikrek egyszerűen nem beszél veled. Míg korábban, amikor hazajött, be sem állt a szája, addig most szinte harapófogóval kell kihúzni belőle a szavakat. Úgy tűnhet neki, mintha nem is érdekelne téged a mondanivalója, éppen ezért nem is erőlteti meg magát a kommunikációra.

Rák

Ha mélabús a Rák, akkor az olyan, mintha elszabadult volna a pokol. Ha ő boldogtalan, arról te azonnal tudni fogsz. Ilyenkor úgy néz ki, mint egy „rakás szerencsétlenség”, miközben próbálod kitalálni, mit is csinálj, hogy vidíthatnád fel őt. Nem akar beszélni semmiről, miközben forr benne a düh, a keserűség.

Oroszlán

A boldogtalan Oroszlán szokatlan módon kezd viselkedni, kicsinyes bosszú vezérli a tetteit és kőszívűvé válik. Gőzöd sincs róla, mivel bosszanthattad fel, ám ez nem állítja meg abban, hogy úgy viselkedjen, mint aki bosszút akar állni rajtad. Valójában mindenért. Kimért és távolságtartó, nem tudod ilyenkor szóra bírni.

Szűz

Ha a Szűz boldogtalan, akkor a korábban megszokott apró kedvességeknek nyoma sincs többé a párkapcsolatban. Míg alapjában véve készséges és szeretetteljes típus, ha úgy érzi, nem megfelelően viszonyulsz hozzá, távolságtartóvá válik. Nem ő lesz, aki megtöri a csendet, ezt inkább meghagyja neked.

Mérleg

Amikor boldogtalannak érzi magát a Mérleg, fura módon ő épp ekkor tesz meg mindent, hogy a kedvedben járjon. Nem fontos neki többé a saját jóléte, mindent és mindenkit alárendel a saját igényeinek. Ez a hozzáállás ugyanakkor csöppet sem egészséges a párkapcsolatban, s ha túl sokáig tart, komoly sérüléseket okozhat neki.

Skorpió

A boldogtalan Skorpiónak térre van szüksége. Egyre több mindent saját maga végez el, s olyan független próbál lenni, amennyire csak lehetséges. Megszűnik a rá oly annyira jellemző ragaszkodás, hidegnek, távolságtartónak tűnhet. Az érzelmeiből megpróbál visszavenni, s minél távolabb kerül tőled, ez annál jobban megy neki.

Nyilas

A boldogtalan Nyilas egyszerűen lelép, nála nincs más lehetőség, de talán ezt már magad is megtapasztalhattad. Fura módon a se veled, se nélküled párkapcsolatban érzi magát a legjobban, mert ebben akkor jön és megy, amikor kedve tartja. Viszont ez a hozzáállása meglehetősen bonyolulttá teszi a vele való együttlétet.

Bak

A letargiában lévő Bak nem könnyíti meg a helyzetedet, szinte harcolni kell azért, hogy elmondja, mi jár a fejében. Inkább fogja magát, s befizet egy utazásra egymaga, vagy néhány napra elmegy otthonról, csak véletlenül se kelljen a boldogtalansága okáról beszélnie. Vele nem könnyű, mert nem olyan típus, aki könnyen megnyílna.

Vízöntő

Nem könnyű észrevenni, ha a Vízöntő boldogtalan. Ám ahogy telik az idő, úgy lesz egyre nyilvánvalóbb számodra is. Elkezd másoknak célozgatni, hogy megérett az idő, hogy véget vessen a veled való párkapcsolatának. Szó sincs arról, hogy nem lennél már fontos neki, inkább attól fél, hogy elveszít, ezért ő akar előbb lépni.

Halak

Amikor a Halak boldogtalan, az érzéseit nem dörgöli az orrod alá, inkább a művészetben éli meg a fájdalmát, legyen szó annak bármilyen formájáról. Az alkotásaiból ugyanakkor azonnal láthatod az érzelmeit. Így valójában nem kell mást tenned, mint tüzetesen megvizsgálni, miben éli meg a kreativitását éppen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top