nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nem ismerkedik a neten

Ez a 3 csillagjegy nem ismerkedik a neten

Ezek a csillagjegyek sosem fognak randi applikációkon keresztül ismerkedni.

Néhány csillagjegy csöppet sem hisz a rapid randikban, a gyors és ultramodern párkereső fórumokban.

Rák

A Rák nagyon nem szereti a gyorsaságot. Ő mindenkor meg akarja adni a módját az ismerkedésnek. Ezért, ha rátalál a lehetséges partnerre, lassan, kimérten közelít felé. Neki biztosan több randira lesz szüksége, mire eldönti, hogy igen vagy nem. Már csak ezért sem regisztrálna az olyan társkereső appokra, ahol egyetlen fotó alapján kellene döntenie valakiről. Mélyen hisz a hagyományos értékekben, számára a párkapcsolat, a család mindennél fontosabb. A személyes találkozás nála jóval többet jelent, mint ismeretlenül levelezgetni a neten.

Csillagjegyek és a randizás

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Szűz

A Szűz sem kedveli különösebben a netes modern randikat. A személyes találkozás nála is nagyon sokat nyom a latba. Alaposan meg akarja ismerni a lehetséges partnert, mielőtt belevetné magát a párkapcsolatba. Nála nagyon sok mindennek kell klappolnia, már pedig a mélyebb ismerkedésre az internet szerinte alkalmatlan. Pontosan tudni akarja, mire számíthat a másikat illetően, a kínos meglepetéseket pedig lehetőség szerint kerüli. Tisztában van vele, a társkeresőkön mindenki a jobbik oldalát mutatja, ő viszont a tiszta valóságra kíváncsi.

Bak

A Bak már-már munkamániás, nagyon elfoglalt csillagjegy, ezért neki nincs ideje a futórandizásra. Olyan partnert keres, aki hozzá hasonlóan céltudatos és ambiciózus, akivel közös jövőt tervezhet. Úgy gondolja, az internetes ismerkedés nem ad elég lehetőséget a mélységekre. Az első találkozója szinte nem is randira, inkább „állásinterjúra” hasonlít. Mindent tudni akar a másikról, és csak akkor ad újabb lehetőséget, ha a szimpatikus partner átugrotta az első lécet. Családcentrikus, tiszteli a hagyományokat, és ugyanezt várja a társától is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top