nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legfüggetlenebb nő

Ez a 3 csillagjegy a legfüggetlenebb nő

Ezek a csillagjegyek önállóak, magabiztosak, tudják, mit szeretnének elérni a munkában és a párkapcsolatban is.

Kos

A Kos nő a jelennek él, nem igazán foglalkoztatja a jövő, az pedig végképp nem, hogy lekösse magát – a fiatalabb éveiben legalábbis. Imádja a szabadságot, hogy korlátok nélkül azt teheti, amit igazán szeret, amikor szinte szó szerint röpködhet egyik helyről a másikra. Kedveli a társaságot, rendkívül diplomatikus típus, és nem igazán veszi komolyan az életet. Nyitott az új kapcsolatokra, de az ellenőrzést csöppet sem viseli. Mindez persze nem azt jelenti, hogy egész életében egyedül akar maradni, inkább csak azt, hogy ragaszkodik a függetlenségéhez, és az igaz szerelmet keresi.

Nők és a függetlenség

(Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt)

Skorpió

Leginkább azért, mert a hangulata meglehetősen gyakran változik. A Skorpió nő ugyanakkor bámulatosan vonzó, titokzatos, és vonzerejével szinte megbabonáz. Azt már kevésbé szereti, amikor szembesítik a hibáival, hajlamos lehet az első probléma jelentkezésekor menekülőre fogni. Nagyra értékeli a párkapcsolatot és a párját is, de a függetlenség talán még fontosabb a számára. Ha nem kapja meg, csapdában érzi magát. Finoman szólva sem lehet rá mondani, hogy született társalkodónő lenne, még akkor sem képes kötetlenül csevegni, ha egyébként nagyon jól érzi magát a kapcsolatban. Nagyon mélyen érez, de inkább elrejti az érzelmeit, mert attól tart, gyengének és sebezhetőnek tűnhet mások szemében.

Nyilas

A Nyilasról úgy tartják, nagyon szeret utazni, és szinte küldetésének érzi, hogy egyedül járja be a világot. A Nyilas nő legtöbb problémáját az alkalmazkodás okozza, ezért sem könnyű neki gyökeret ereszteni és tartós párkapcsolatban élni. Hajlamos lehet megfeledkezni a másik ember érzéseiről, mert inkább magára figyel. Nem lehet azt mondani, hogy képtelen kapcsolatot kötni, vagy menekülne a házasságtól és a családalapítástól, de az biztos, az együttélés során is mindenképpen szeretné a függetlenségét megőrizni. Nem viseli a kötöttségeket, akkor pedig végképp rosszul érzi magát, szinte megfullad a kapcsolatban, ha érzelmileg vagy anyagilag függ a párjától. A szabadságra talán mindenki másnál jobban vágyik.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top