nlc.hu
Horoszkóp

Ennek a csillagjegynek mindig mondj nemet

Ennek a csillagjegynek mindig mondj nemet!

Így legalább megkímélheted magad a későbbi csalódástól.

Kos

Kos jegyűként a Halakkal véletlenül se randizz. Túlzottan érzelmes és érzelgős, álmodozó típus hozzád képest, inkább csak visszahúzna abban, hogy a céljaidra összpontosíthass. Vele nagyon nem illetek össze, és bármilyen vonzónak is tűnhet első pillantásra, illúziókban ringatod magad, ha azt gondolod, hogy ez a kapcsolat sikeres lehet.

Csillagjegyek, akiknek mondj nemet

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Bika

Bika jegyűként jobb, ha messze elkerülöd a független és szabad Ikreket. Nagyon inspirálónak is tűnhet vele a randi, mégsem éreznéd magad mellette igazán biztonságban. Nem értitek meg egymást, mindketten mást szeretnétek, ezért a konfliktusokat sem kerülhetitek el. Úgy érzed, folyton kicsúszik a kezed közül, gyorsabbnak, okosabbnak tűnhet nálad. Nem tudsz vele kompromisszumra jutni, és bármilyen izgalmasak is az együttlétek, a viták, a félreértések gyorsan tönkreteszik a kapcsolatot.

Ikrek

Ikrek jegyűként rá kell jönnöd, a Szűz nem illik hozzád. Eleinte nagyon vonzónak tűnhet, hiszen remekül társalog, nagyon sok közös témátok van, erősen vonzódtok egymáshoz. Viszont megőrjít a túlzott maximalizmusával, az elvárásaival, hogy folyton vitatkozik veled, és semmi sem elég jó neki. Jobb, ha egyáltalán nem randizol vele, mert a vége biztosan durva szakítás lesz.

Rák

Rák jegyűként nagyon vonzónak tűnhet a Bak. Mégis ő az, akit inkább messzire kerülj el. Annak ellenére, hogy nagyon mélyen érez, a Bak visszafogott és hűvös típus. Nem képes megérteni az érzelmeidet, nem tudja azt az érzelmi biztonságot nyújtani neked, amire vágysz. A munkájának él, és anyagilag valóban a lehető legtöbbet adja, mégis úgy érzed, mellette egyedül vagy.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként nagyon erősen vágysz a szeretetre, a folyamatos figyelemre és csodálatra. A Mérleg, legyen bármilyen vonzó is, képtelen eleget tenni a kívánságaidnak. Túlzottan is nagyképűnek talál téged, ami számára az egyik legvisszataszítóbb tulajdonság. Eleinte nagyon erősen vonzódhattok egymáshoz, mégis csak az időt fecsérled, amikor vele randizol.

Szűz

Szűz jegyűként a rend, a kiszámíthatóság és a fegyelem híve vagy. A Nyilas éppen ellenkező értékrendet képvisel. Kiszámíthatatlan, nem mindenkor tartja meg az ígéreteit, az életedet fenekestül forgatja fel. Izgalmas és vidám típus, de épp ennyire független és szabad is, aki mindig bizonytalanságban tart téged. A hűségére sem vehetsz mérget. Nos, már önmagában emiatt is jobban teszed, ha messze elkerülöd őt, és valaki mást keresel magadnak.

Mérleg

Mérleg jegyűként szereted, ha nyugalom vesz körbe téged. Nem viseled a vitákat, a veszekedéseket és a túlzottan heves érzelmi kitörésekkel sem tudsz mit kezdeni. Az érzelmes Rákkal éppen ezt a nyugalmat nem találod meg. Az is igaz, nagyon gondoskodó, és nagyon tud szeretni, amire te is nagyon vágysz, de a hangulata még a tiédnél is hullámzóbb. Kizárt, hogy hosszabb távon is sikeresen működjetek együtt.

Skorpió

Skorpió jegyűként szenvedélyes, magabiztos és határozott típus vagy. Az Oroszlán ezekben a tulajdonságaiban mindenképpen hasonlít rád. Nem véletlen az sem, hogy eleinte izzik körülöttetek a levegő. Mégis jobban teszed, ha nemet mondasz neki, durva szakítástól kímélheted meg magad. Meg attól is, hogy folyton azon bosszankodj, párod minden társaságban tündökölni és hódítani akar.

Nyilas

Nyilas jegyűként a pillanatnak élsz. Szabad és független lélek vagy, imádsz utazni, flörtölni, azt teszed, amit a szíved diktál. Amit a legkevésbé tolerálsz: a korlátok, a megkötések, az unalom, a kiszámíthatóság. A Bikának épp az a legfontosabb érték, amitől te menekülsz. Kétségtelenül rendkívül vonzó csillagjegy, mégis vele jobban teszed, ha csak szexelsz. Makacsságát hosszú távon úgysem viselnéd el.

Bak

Bak jegyűként céltudatos, határozott és nagyon szívós típus vagy. Keményen küzdesz a céljaid megvalósításáért, a sikerért. A Kos hasonlóan gondolkozik, ezért is lehet annyira szimpatikus és vonzó első pillantásra. Mégsem érdemes randiznod vele. Két dudás ugyanis nem fér meg ugyanabban a csárdában. Egyikőtök sem enged a maga igazából, már csak azért is, hogy bosszantsátok a másikat, a közös célok helyett a saját fejetek után haladtok. Akkor meg minek egyáltalán esélyt adni?

Vízöntő

Vízöntő jegyűként szabadságra, önállóságra vágysz a párkapcsolatban is. A Skorpiótól ezt biztosan nem kapod meg. Ő az, aki a gyeplőt a lehető legrövidebbre húzza, és szinte szó szerint fojtogat vele téged. Bármilyen erős is legyen a vonzerő közöttetek, menekülj, amilyen gyorsan csak teheted. Használd bámulatos intelligenciádat, és láss túl a csábításon.

Halak

Halak jegyűként gondolkodó típus vagy, akiben gyakran túlcsordulnak az érzelmek és az energiák. A Vízöntővel abban mindenképpen hasonlítotok egymáshoz, hogy mindketten vágytok az izgalmakra, erős bennetek az életöröm. Stabilitásra viszont nem számíthatsz a vele való kapcsolatban. Rólad sem állítani, hogy túlzottan kiszámítható lennél, a Vízöntő meg egyenesen keresi a szokatlant, az eltérőt. Mondj neki határozott nemet, és megkíméled magad egy újabb csalódástól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top