nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik meghúzzák a határaikat

3 csillagjegy, aki szívbaj nélkül tud nemet mondani

Az alábbi csillagjegyeknek nem okoz nehézséget meghúzni az egészséges határaikat. Sőt, kifejezetten jók abban, hogy nemet mondjanak.

Nem mindig könnyű meghúzni a határainkat és nemet mondani. Pláne akkor, ha olyan krónikus kényszeres megfelelési vágyban szenvedsz. Na, az alábbi csillagjegyek még hírből sem ismerik ezt az érzést! Ők azok, akik minden további nélkül beleállnak abba, hogy a „Nem.” az így önmagában egy teljes mondat. Akik nem magyarázkodnak, csak szépen, határozottan és udvariasan felállítják a határaikat. Kicsit kedvesebben, mint ahogy azt Leia hercegnő tette a Csillagok háborújában, de hát ugye az szükséghelyzet volt…

Csillagok háborúja

Fotó: Profimedia

Bika

A Bika számára nagyon fontos a komfortérzetük, ezért nem fognak nagy ügyet csinálni abból, ha visszautasítanak egy esti bulit a kényelmes ágyikójuk fejében. Emellett a saját értékeikkel is teljesen tisztában vannak, így ha valaki átlépi a határaikat, azt azonnal szóvá teszik. Türelmesek, biztosak önmagukban, és nem lehet őket egykönnyen felhúzni. Ha azonban valaki nagyon komolyan megsérti a köreiket, nem haboznak kivágni őket az életükből.

Skorpió

Nem véletlenül a Skorpió szimbolizálja ezt a csillagjegyet: a kemény külső védi az érzékeny belsejüket. Ezt pedig egy kicsit talán túl jól is csinálják. Olyan falat tudnak húzni maguk köré, amivel bombabiztosan megvédik a privát szférájukat, viszont nagyon nehezen is engednek át rajta bárkit is. Nagyon fekete-fehéren gondolkoznak, és nem viselik el senki hülyeségét. A „nem” állandó készenlétben van a szótárukban, és nem félnek használni.

Vízöntő

A Vízöntő nagyon komolyan veszi a saját terének szentségét. Ha pedig azt valaki megsérti, az esetek nagy többségében nem kap az illető második esélyt. Ez pedig nem meglepő annak tudatában, hogy a csillagjegy uralkodója a Szaturnusz, a határok és limitációk bolygója. Bár lazán nemet mondanak bárkinek, azért a ghosting is erős játékos az eszköztárukban.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top