nlc.hu
Horoszkóp

Kiegyensúlyozott csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek rendkívül kiegyensúlyozottak

Ezek a csillagjegyek meglepően nyugodtak és kiegyensúlyozottak. De mi a titkuk?

Bika

A Bika soha nem rohan a vesztébe, sosem fecseg fölöslegesen, és nem is cselekszik spontán, meggondolatlanul. Már a kommunikációja is meggondoltságról árulkodik, hiszen mielőtt bármit is mondana, előbb végiggondolja, valóban helyesek-e az érvei. Akkor beszél, amikor biztos az igazában, és jó oka van rá. Ilyenkor viszont kőkeményen ragaszkodik is az elveihez. De pontosan ez a következetesség teszi őt annyira kiegyensúlyozottá.

Kiegyensúlyozott csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Henrik Sorensen

Rák

A Rák nagyon visszafogott és szégyenlős tud lenni – az ismeretség elején szinte biztosan. Az ő páncélját nem könnyű kibontani, és hajlamos is visszahúzódni ebbe a biztos fedezékbe. Nagyon érzékeny, ezért tudatosan óvja a lelkét a fájdalomtól, a sérülésektől. Nem könnyen nyílik meg, de amikor megteszi, őszintén megmutatja önmagát. Ilyenkor kiegyensúlyozott, árad belőle a nyugalom, a béke. Órákig képes hallgatni a szeretteit, akiknek aztán nagyszerű tanácsokat ad ösztönösen. Nagyon empatikus, könnyen átérzi a többiek problémáját. Szeret beszélgetni, de felszínes dolgokról ő sem fecseg.

Szűz

A Szűz uralkodó bolygója, a Merkúr, amely a kommunikáció, az információközvetítés, a kíváncsiság planétája is. Rá mégsem jellemző, hogy folyton társasági eseményekre járna, és könnyeden eltársalogna bárkivel. Sőt, ha teheti, inkább a háttérből figyeli a beszélgetéseket, és csak ritkán szólal meg. Mindenkor nagyon összeszedetten beszél, tudja, mit akar mondani, és nagyon jól fejezi ki magát. Csak keveset beszél, de a mondandója mindig nagyon velős. Árad belőle a nyugalom, pontosan tudja, sehová sem kell rohannia, lassan minden helyzetben tovább is ér.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top