nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon kiegyensúlyozottak

Ezek a csillagjegyek nagyon kiegyensúlyozottak

Amikor igazán jól érzik magukat, láthatóan árad belőlük a nyugalom. Mi a titkuk?

Rák

A Rák nagyon visszafogott és szégyenlős tud lenni – az ismeretség elején szinte biztosan. Az ő páncélját nem könnyű kibontani, és hajlamos is visszahúzódni ebbe a biztos fedezékbe. Nagyon érzékeny, ezért tudatosan óvja a lelkét a fájdalomtól, a sérülésektől. Nem könnyen nyílik meg, de amikor megteszi, őszintén megmutatja önmagát. Ilyenkor kiegyensúlyozott, árad belőle a nyugalom, a béke. Órákig képes hallgatni a szeretteit, akiknek aztán nagyszerű tanácsokat ad ösztönösen. Nagyon empatikus, könnyen átérzi a többiek problémáját. Szeret beszélgetni, de felszínes dolgokról ő sem fecseg.

Nyugodt csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Daniel Garrido

Szűz

A Szűz uralkodó bolygója, a Merkúr, amely a kommunikáció, az információközvetítés, a kíváncsiság planétája is. Rá mégsem jellemző, hogy folyton társasági eseményekre járna, és könnyeden eltársalogna bárkivel. Sőt, ha teheti, inkább a háttérből figyeli a beszélgetéseket, és csak ritkán szólal meg. Mindenkor nagyon összeszedetten beszél, tudja, mit akar mondani, és nagyon jól fejezi ki magát. Csak keveset beszél, de a mondandója mindig nagyon velős. Árad belőle a nyugalom, pontosan tudja, sehová sem kell rohannia, lassan minden helyzetben tovább is ér. Igazság szerint nehezen viseli a túl sokat beszélő embereket. Az ő beszéde lényegre törő, és ezt várja a többiektől is.

Skorpió

A Skorpióból valósággal árad a nyugalom. Ő mindenkor figyel és gyűjti magában az információkat. Nagyon kíváncsi típus, és aki igazán felkelti az érdeklődését, arról mindent tudni akar. Ő ugyanakkor csak nagyon keveset árul el magáról. Titokzatos, különleges, nagyon megnyerő, és persze hihetetlenül kiegyensúlyozott típus. Nála nem tudni, mit gondol, és mit érez valójában, legalábbis eleinte megfejthetetlennek tűnik. Sosem beszél meggondolatlanul, figyelmesen hallgatja a többieket, aztán magában levonja a következtetéseket. És pontosan ezért annyira helyénvalók a gondolatai, amikor végre kimondja azokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top