nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és kánikula

Ezek a csillagjegyek viselik a legrosszabbul a kánikulát

Bár valószínűleg nincs olyan, aki kifejezetten jól viselné, ezek a csillagjegyek konkrétan szenvednek a rekkenő hőségtől.

A nyár kellős közepén járunk, és napról napra emelkedik a hőmérséklet, ami a legtöbbünk idegrendszerét alaposan kikezdi, a legnagyobb vesztesek pedig az alábbi csillagjegyek. Hogy miért? Kiderül!

Bak

A Bak, mint a téli hónapok szülötte, kifejezetten szereti a hideg időt, számára még az évszak zordsága sem jelent különösebb kihívást, ellenben a nyárral, amit egy igazi hullámvasútként él meg. Szenved a hőségtől, és az sem számít, ha egyébként tud ellene tenni, mert attól érzi jól magát, ha panaszkodhat, és mártírként viselkedhet a témában.

Bika

Abban a pillanatban, hogy a hőmérséklet emelkedni kezd, a Bika viselkedése gyökeresen megváltozik, mintha veszítene a lendületéből. Nem tolerálja jól a meleget, ahogyan azt sem, ha emiatt kell az eredeti elképzelésein változtatni. Saját magát is sokkal haszontalanabbnak érzi, mondván, hogy a meleg a visszaveti a hatékonyságában.

Kánikula

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió kifejezetten az aktív időtöltés híve, a lustálkodást, strandolást, vagy éppen a napfürdőzést nem neki találták ki. Éppen ezért frusztrálja, ha a hőség miatt vissza kell fognia magát, hiszen ez ellentmond mindannak, amit annyira szeret, vagyis kihozni magából a maximumot.

Szűz

A Szűz nem egyszerűen nem szereti, hanem szó szerint gyűlöli a kánikulát. Ő, aki mindig nett és ad a megjelenésére, nagyon nehezen viseli, hogy a melegben esetleg nem nyújt 100%-ot ezen a fronton, az pedig különösen zavarja, hogyha másokat igénytelennek lát. Úgy érzi, hogy ezt a fajta frusztrációját senki nem érti meg, és egyedül megy a világgal szembe. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top