nlc.hu
Horoszkóp

Szerelemfüggő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a szerelmüktől függeni

Nekik a párjuk a mindenük.

Skorpió

A Skorpió mindent nagyon intenzíven él meg, a szerelmet és a féltékenységet egyaránt. Mintha direkt vágyna rá, hogy társfüggő kapcsolatba kerüljön. Általában vigyáz, hogy kinek adja ki magát, de ha megnyílik, nem ismer határokat – ezért is lehet a párjának egy idő után túl sok. Ilyenkor társa minden mozdulatáról tudni akar, minden idejét vele akarja tölteni, és általában mindent irányítani szeretne. Kedves Skorpió, próbáld kigyógyítani magad a függőségedből, mert így csak kárt okozol magadnak és a kedvesednek is.

Szerelemfüggő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Reggie Casagrande

Rák

A Rák nagyon mély érzésekre képes. Amikor igazán szeret, minden határt átlépve, mindent odaad a szerelmének. Ha nem figyel oda, nagyon könnyen elszaladhat vele is a ló, és azon kapja magát, hogy kedvese közösségi oldalán kémkedik az üzenetek között, és minden riválisnak tűnő ismerőst megfenyeget, aki a párja fotóit lájkolta. Annyira retteghet, hogy vége szakad a boldogságának, hogy éppen ezzel a viselkedéssel üldözi el maga mellől a partnerét.

Bak 

A Bak a szokások rabja, aki szerelmi téren is retteg mindenféle változástól. Ezért marad benne a párkapcsolatában még akkor is, ha egyébként teljesen pontosan átlátja, hogy az menthetetlen. A gond ott kezdődik nála, hogy képtelen elválasztani egymástól a megszokást és a szerelmet. Ne feledd, kedves Bak, némelyik változás éppen azért szükséges, hogy valami új, szebb és jobb dolognak adjon helyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top