nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen az Oroszlán és a Kos párkapcsolata

Ilyen az Oroszlán és a Kos párkapcsolata

Vajon hogyan jön ki egymással ez a két tüzes jegy? Máris mutatjuk!

Kezdjük egy gyors, párszavas jellemrajzzal az Oroszlánról. Ő egy igazán egyenes, szeretetteljes csillagjegy, aki imád a figyelem középpontjában lenni és fontos számára az elismerés.

Most pedig következzen a Kos, aki az erejéről, gyorsaságáról és a szókimondásáról híres. Amit igazán szeretne, azt mindenáron megvalósítja.

Pozitívumok

Nézzük, hogyan működnek ők ketten egy párkapcsolatban. Mivel két tüzes jegyről van szó szenvedélyben egészen biztosan nincs hiány. jó párost alkothatnak az ágyban, ha a lent részletezett nehézségek nem nehezítik ezt meg. Emellett a szenvedélyüket az élet más területén is tudják együtt kamatoztatni.

Mindkettőnek nagyon fontos az őszinteség és az igazság, így a közös értékrend is összekovácsolhatja őket.

Nehézségek

Az Oroszlánnak fontos, hogy mindig az övé legyen a főszerep, hogy felnézzenek rá, csodálják őt. A párjától ezt még inkább igényli. A Kos viszont nem ez a típus, nem mindig képes odafigyelni a másikra, inkább megy a maga feje után, és nagy eséllyel idegesíteni is fogja, hogy az Oroszlán folyamatos figyelmet vár tőle.

Mindketten vezéregyéniségek, így könnyen felléphet a „két dudás nem fér meg egy csárdában” problémakör. Egyszerűen túl sok lesz a tűz.

Konklúzió

Bár több hasonló tulajdonságuk is van, mégsem a legütőképesebb páros. Ritkán képesek hosszú távon tekintettel lenni a másikra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top