nlc.hu
Horoszkóp

Horoszkóp erre a hétre

Heti horoszkóp 2022. augusztus 8-14. – Várd a hullócsillagokat!

Az augusztusi csillagos ég alatt feküdni, és várni a hullócsillagokat az év legromantikusabb programja. A Perseidák csúcsa ezen a héten lesz. Bár a péntek hajnali telihold megnehezítheti az égi látványosság észlelését.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Tele van a fejed kérdőjelekkel. Az e heti konstellációk szerint szeretnél tervezni, álmodozni. Erre jó esélyeid vannak. Különösen a hét első felében, amikor föld jegyben járó bolygók remek fényszögei józanságot, mértékletességet és tiszta gondolatokat hoznak neked. A péntek hajnali telihold feszültsége elkerül téged. De lesznek a közeledben ingerült emberek. Semmiképp se vedd át a gondjaikat! Hétvégi program lehet a csillagos ég kémlelése. Emellé egy éjszakai fürdőzés is felvillanyozóan hathat rád.

BIKA – heti horoszkóp

A hét első fele békésen zajlik. Érdemes minél több aktuális feladatot idetenned. Sajnos, a folytatás már nem látszik ennyire gördülékenynek. Csütörtökön egy Nap-Uránusz fényszög, pénteken hajnalban a telihold és délután egy Hold-Mars fényszög kellemetlenséget szimbolizál. Szinte biztos, hogy valaki az idegeiden akar táncolni. Tőled függ, hogy hogyan reagálsz rá. A hétvégédre rányomja bélyegét a vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás. Ennek ellenére élvezheted a Perseidák látványos „tűzijátékát”…

IKREK – heti horoszkóp

Kedden és szerdán csupa olyan konstelláció lesz az égen, amely a pénz beosztásának gordiuszi csomójáról szól. Két nap alatt két bolygó szembenállás azt javasolja, hogy fogd vissza a költekezést. Ha nem veszel meg felesleges holmikat, marad pénzed a hónap hátralevő részére. A péntek hajnali telihold óvatosságra int az utakon már csütörtökön. A hétvégén ki ne hagyd a hullócsillag nézést! Keress egy fényszennyezéstől mentes helyet és feküdj ki! Éjfél előtt nem sokat, de utána egyre többet számlálhatsz meg.

Hullócsillag az erdő felett

Várd a hullócsillagokat! (fotó: Unsplash)

RÁK – heti horoszkóp

Több olyan emberrel találkozhatsz a hét elején, akik nagy okosan bele akarnak szólni az életedbe. Bolygó szembenállások szerint vérig sértődhetnél ezen. De ne tedd! Jobb, ha elengeded a füled mellett azt, amit mondanak. Amennyiben reagálsz, vita, sőt szakítás is kialakulhat. Ezt kellene megelőznöd. A hét második fele pénzzel kapcsolatos kihívásokat tartogat. A pénteki telihold és a vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás nem várt, kötelező kiadást mutat. Bosszankodás helyett intézkedj mihamarabb!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Nem ez lesz a kedvenc heted. Több olyan konstelláció lesz az égen, ami próbára teszi a türelmedet. Felfoghatnád provokációnak is, de ettől nem lesz se könnyebb, se megoldhatóbb az adott szituáció. Vigyáznod kell a testi épségedre és a lelki békédre csütörtökön, pénteken és vasárnap. Szerencse, hogy csütörtökön este Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép az Oroszlánba, és egyfajta tompító hatással enyhíti a konfliktusok élét. Ettől még ünnepelhetsz, és gyönyörködhetsz a hullócsillagokban éjjelente.

SZŰZ – heti horoszkóp

Itt az ideje szabadságra menned. Ha még nem voltál, mindenképpen vegyél ki pár napot! Ha voltál már, és most nem tudsz, akkor esténként találj ki olyan programot, ami kikapcsol és kibillent a megszokásból! Ezen a héten van a Perseidák csúcsa. Késő este egyre több hullócsillagot számolhatsz meg. A régiek szerint ilyenkor lehet kívánni. De nem szabad elárulnod, hogy mit kívántál, mert akkor nem teljesül. A hétvégéd szerelmi téren mozgalmas lesz. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs…

MÉRLEG – heti horoszkóp

A hét első felében hajlamos leszel minden apróságon fennakadni. Ettől elromolhat a kedved. Pedig ugyanezzel az erővel észrevehetnéd azokat az apróságokat, aminek örülni lehet. Mindkét attitűdre találsz példát az ismerőseid között. Nézd meg, milyen emberek ők, és döntsd el, kire akarsz hasonlítani! Csütörtökön bolygód, a Vénusz belép az Oroszlánba, ami jóindulatot és szolidaritást szimbolizál a barátaid irányából. A hétvége alkalmas mindenféle vizes programra pl. egy éjszakai fürdőzésre…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Irigykedhetsz azokra az ismerőseidre, akik egzotikus nyaralásokról posztolnak fotókat. Mindegy, hogy te hova jutsz el, mindig lesznek menőbb helyek. Szóval totál felesleges összehasonlítgatni magad másokkal. Az égi folyamatok erre a hétre azt javasolják, hogy értékeld azt, ami van. Lesznek nehezebb napok: csütörtök, péntek és vasárnap. Hétvégén – a vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás ellenére – elemedben leszel. Mintha impregnálva lennél: lepereg rólad minden gonoszság és kellemetlenkedés…

NYILAS – heti horoszkóp

Nincs uborkaszezon a karrieredben. Kedden és szerdán a Merkúr arra ösztönöz, hogy tedd oda magad, és mutasd meg, mit tudsz. Amennyiben ezen a munkahelyen nem engednek kibontakozni, eljött az ideje, hogy másik állást keress magadnak! Persze ehhez bátorságra van szükséged. És nem árt számolnod is. Ha körbenézel a munkaerőpiacon, felmérheted, hogy itt meg vagy-e fizetve. Pénteken és vasárnap legyél elővigyázatos az utakon és a kommunikációban is! Kellemetlen helyzetbe kerülsz, ha nem térsz ki.

BAK – heti horoszkóp

Kedden és szerdán olyan remek fényszögek lesznek az égen, amik visszaadják az elveszettnek hitt optimizmusodat. Mindegy, hogy mi aggasztott eddig, eltűnni látszik. Természetesen nem történik ez varázsütésre. De nem bánod, ha időbe telik. A hét második felében a pénz fejtörést okozhat. Nehéz bolygó szembenállások (Nap-Hold, Nap-Szaturnusz) megnehezítik a dolgodat. Szerencse, hogy te alapvetően mértéktartó ember vagy. Hétvégén mindezt ki kell pihenned. Mehetnél pl. hullócsillagokat számolni…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Az egész hetedre nyomasztóan hatnak azok a bolygó szembenállások, amelyek csak csütörtökön és vasárnap lesznek egzaktak. Nem sok jóval kecsegtetnek, ha szembeszállsz a másik féllel. Szóval jobban jársz, ha nem most állsz bele a konfliktusba. Főleg, ha nem akarsz kenyértörést. Mindeközben a szerelmi életed sem lesz unalmas. Akár van párod, akár nincs, észnél kell lenned, nehogy kínos szituációba keveredj! A pénteki Hold-Szaturnusz együttállás szerint érdemes várnod kicsit. A hétvégén csobbanj egyet!

HALAK – heti horoszkóp

A hét első felében gyerekes, a hét közepén hajthatatlan, a hétvégén kicsinyes konfliktusokat mutatnak a bolygók. Úgy érzed, mintha szlalompályán lennél: folyton ki kell kerülnöd a provokáló, kötekedő szituációkat. Te ebben nagyon jó vagy. Persze csak akkor, ha észreveszed a „csapdát”. Jutalomképpen hétvégén léleksimogató konstellációk megható meglepetést ígérnek. Valakitől olyasmit kapsz, amire nem számítottál. Pláne tőle nem. Ezt nevezik kellemes csalódásnak. Akkor is, ha fura ez a két szó együtt…

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top