nlc.hu
Horoszkóp

Mélypontra kerülő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek augusztusban mélypontra kerülnek

Augusztusban kedvező és kedvezőtlen lehetőségeket is jeleznek a bolygóállások. A következő három csillagjegy inkább az utóbbiakat tapasztalja meg.

Bika

Augusztus második felében a magánéletedre helyeződik a hangsúly. Az élet a párkapcsolatodat, illetve valójában mindenféle kapcsolatodat teszteli. Érdemes addig is elgondolkodnod, vajon mennyire vagy képes együttműködni, egyesülni testben, lélekben, gondolatokban a pároddal, a barátokkal, a környezeteddel? Érthető, ha most még nemmel válaszolsz. Ha sodródsz az áramlással, az örvény beszippanthat, de ha képes vagy kézben tartani az eseményeket, jól jössz ki a végén az egészből.

Kevésbé szerencsés hónap ezeknek a csillagjegyeknek

Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake

Szűz

Rólad köztudott, mennyire szorgalmas típus vagy. Ugyanakkor mindennek megvan a maga ideje és helye. Ahelyett, hogy a munkába fektetnéd minden energiádat, most sokkal jobban teszed, ha magadra figyelsz elsősorban. A Vénusz téged is összezavar egy kicsit, de ettől még nem kell a legrosszabbra gondolnod. Ne lepődj meg, ha lehangoltabb leszel, mint általában, és nem is igazán érted, mi zajlik a lelkedben. Próbálj meg kikapcsolódni, a lelkedre hangolódni, és próbáld megérteni önmagadat.

Bak

Ne lepődj meg, de augusztusban többször is furcsa, szokatlan álmaid lehetnek. Ha élénken emlékszel rájuk, érdemes próbát tenned, hogy megértsd ezeket a nagyon is fontos üzeneteket. A munkád most nem a terveid szerint halad majd, ugyanakkor nem érdemes ezen bosszankodnod, mert csak magadnak ártanál vele.

Jógázz, meditálj minél többet, mert szeptember 2. napjától új időszámítás kezdődik az életedben…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top