nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik cseppet sem befolyásolhatóak

3 csillagjegy, akik cseppet sem befolyásolhatóak

Nem függnek más véleményétől, nem várják el, hogy megdicsérjék őket, ahogy a kritikát sem veszik igazán a szívükre.

Vízöntő

Szabadgondolkodók, attól függetlenül gondolnak, tesznek vagy mondanak valamit, hogy bárki befolyásolná őket. Nem érzik annak a kényszerét, hogy csak azért kedveljenek valamit, mert népszerű, vagy mert más emberek ezt ajánlják. Az egyetlen jóváhagyás, amit keresnek, a sajátjuk. Soha nem járnak együtt a tömeggel, vagy teszik azt, amit mások elvárnak tőlük. A legfontosabb dolog számukra, hogy a lehető legkreatívabb és egyedülálló módon végezzék a saját dolgaikat.

Csillagjegyek és a befolyásolhatóság

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Nyilas

Szükségük van arra az elegendő szabadságra, hogy oda menjenek és azt tegyenek, ahová és amit akarnak. Ehhez nem akarnak másoktól engedélyt kérni. Mernek kockáztatni és szembenézni a kihívásokkal nagyobb pánik nélkül, mivel hisznek a saját készségeikben és képességeikben.

Kos

Az egyik dolog, ami miatt a Kosok annyira függetlenek, a magukba vetett hitük. Kockáztathatnak vagy hozhatnak  rossz döntéseket, de tudják, hogy végső soron oda fognak jutni, ahol lenniük kell, és megtanulják, amit tudniuk kell. Bíznak az intuícióikban és ez a legfontosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top