nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem befolyásolhatóak

Ezek a csillagjegyek nem befolyásolhatók

A következő csillagjegyeknek nem kell a szomszédba menniük, ha a függetlenségről van szó.

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség befolyásolni.

Vízöntő

Szabadgondolkodók, attól függetlenül gondolnak, tesznek vagy mondanak valamit, hogy bárki befolyásolná őket. Nem érzik annak a kényszerét, hogy csak azért kedveljenek valamit, mert népszerű, vagy mert más emberek ezt ajánlják. Az egyetlen jóváhagyás, amit keresnek, a sajátjuk. Soha nem járnak együtt a tömeggel, vagy teszik azt, amit mások elvárnak tőlük. A legfontosabb dolog számukra, hogy a lehető legkreatívabb és egyedülálló módon csinálják a saját dolgaikat.

Nyilas

Szükségük van arra az elegendő szabadságra, hogy oda menjenek és azt tegyenek, ahol és amit akarnak. Ehhez nem akarnak másoktól engedélyt kérni. Mernek kockáztatni és szembenézni a kihívásokkal nagyobb pánik nélkül, mivel hisznek a saját készségeikben és képességeikben.

Csillagjegyek, akik nehezen befolyásolhatók

Fotó: Getty Images

Kos

Az egyik dolog, ami miatt a Kosok annyira függetlenek, a magukba vetett hitük. Kockáztathatnak, vagy hozhatnak  rossz döntéseket, de tudják, hogy végső soron oda fognak jutni, ahol lenniük kell, és megtanulják, amit tudniuk kell. Bíznak az intuícióikban, és ez a legfontosabb.

Ikrek

Nem függnek más véleményétől, nem várják el, hogy megdicsérjék őket, ahogy a kritikát sem veszik igazán a szívükre. Meghallgatják a másikat, kiveszik belőle, amit tényleg érdemes megfogadni, de nem hagyják, hogy ez befolyásolja őket. Az egyetlen ember, akit le kell nyűgözniük, az saját maguk. Rendkívül intelligensek, és tudják, hogyan kapják meg azt, amit akarnak, anélkül, hogy adósok maradnának ezért másnak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top