nlc.hu
Horoszkóp

Horoszkóp erre a hétre

Heti horoszkóp 2022. augusztus 22-28. – Készíts terveket!

Még nincs vége az augusztusnak, de már az ősz foglalkoztat mindenkit. Kedden a Szűzbe lépő Nap és a szombati újhold is abban segít, hogy ésszerű terveket készíts. Fogj egy papírt és egy tollat, és írd le! Így válik konkréttá a kép.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Hajlamos lehetsz aggódni. Ha elkezded analizálni az okát, hamar rájössz, hogy valójában csak azzal van bajod, hogy nem látsz előre. Kissé homályos még minden. Nemcsak homályos, hanem képlékeny. Ezt a javadra is fordíthatod, ha több verziót engedsz meg. Ebben zseniális partnered bolygód, a Mars, ami már az Ikrekben jár. Csütörtökön és pénteken kedvező fényben látod a jövőt. De szombaton már nem leszel lelkes. Ez a hullámzás normális. Fogadd el! Engedd meg magadnak! És azonnal jobb lesz a közérzeted…

BIKA – heti horoszkóp

Kedden a Szűzbe lépő Nap, majd a szombati újhold kifejezetten kedvezően hat rád. Megnyugszol, és lesz türelmed átgondolni, merre halad az életed. A Szűz jegy harmonizál a te bikaságoddal. Támogat mindenben. Főleg abban, hogy kidolgozd a részleteket. Persze ez nem jelent merevséget vagy szőrszálhasogatást. Rugalmasságból „vizsgázol” pénteken, szombaton és vasárnap. Garantált, hogy bármit terveztél, nem úgy fog alakulni. Ez hozhat egy jobb végkifejletet. Kérdés, hogy képes vagy-e megengedni.

IKREK – heti horoszkóp

Egyre jobban érzed magad a bőrödben, bár körülötted sokan idegesek és frusztráltak. A legnagyobb kihívás, hogy ne vedd át az ő bajukat. Ne hidd, hogy segítesz azzal, ha velük tördeled a kezed! Pénteken bolygód, a Merkúr a Mérlegbe lép, ami növeli az életkedvedet és a kreativitásodat. Számtalan briliáns ötlet pattan ki a fejedből. Jó lenne, ha ezeket lejegyeznéd, nehogy elfelejtődjenek! Augusztus utolsó hétvégéjén családi perpatvar támadhat abból, hogy mindenki ragaszkodik a saját elképzeléséhez.

Nő ír egy mappába, kávéval a kezében

Tervezz! (fotó: Unsplash)

RÁK – heti horoszkóp

Jól indul a heted. Akkor is, ha kapkodod a fejedet a sok új infó miatt. Ha nem akarsz megbolondulni, akkor készíts jegyzeteket! Majd mindent szépen sorban oldj meg! Hiába sürgetnek mások vagy az idő. Nem vagy szuperman. Péntektől családi és/vagy ingatlanügyeid felélénkülnek. Nagyszerű eredményre számíthatsz, ha diplomatikusan lépsz fel. Hétvégén semmiképp se költs gyerekes holmikra! Akkor se, ha a nagy nyári leárazáson olcsóbban juthatsz hozzá! A bolygók szerint felesleges kiadásba vernéd magad…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Ugye, nem vagy féltékeny azokra az emberekre, akiknek most jobban megy? Az egész hetedre rányomja a bélyegét egy Vénusz-Szaturnusz szembenállás. Persze, hogy azokkal lesz dolgod, akiknek mostanában minden összejön. Hozzájuk képest a te életed egy káosz. De elemezgetés, panaszkodás és összehasonlítgatás helyett fókuszálj az aktuális feladataidra! Készülj fel arra, hogy a hétvégén pénzügyi döntést kell hoznod! Okosan teszed, ha analitikusan és nem meggondolatlanul állsz hozzá az időszerű kérdéshez.

SZŰZ – heti horoszkóp

Élvezd ki a nyár utolsó teljes hetét! Lesz okod az ünneplésre. Hiszen kedden hajnalban a Nap belép a Szűzbe, ami azt jelenti, hogy közeleg a születésnapod. Ez egy remek alkalom arra, hogy visszatekints a mögötted álló 12 hónapra. Hiszen a születésnapodon van neked szilveszter-újév. Lezárul egy 12 hónapos ciklus, és elindul egy új 12 hónapos ciklus. Ezt meg kell ünnepelned. A szombati Szűz újhold is jókor jön, ha tervezni akarsz. Az újhold új távlatokat mutat meg, amennyiben nyitott vagy új megoldásokra.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Téged nem érint közvetlenül se a keddi Nap jegyváltása, se a szerdai, se a csütörtöki szuper fényszögek. Viszont örülhetsz annak, hogy pénteken a Merkúr belép a Mérlegbe. A Merkúr beszédessé tesz téged. Pedig ügyelned kéne arra, hogy kinek mit mondasz el. Legyél körültekintő és óvatos! A naivitás ellened fordulhat. Augusztus utolsó hétvégéje elszomoríthat, mert a nyarat siratod. Tehetnéd ezt vidáman. Szervezz egy nyárbúcsúztató bulit. Ott megünnepelhetitek azt a sok kalandot és élményt, amit megéltetek!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Kedden a Szűzbe lépő Nap nem hoz lázba. Ellenben egy szerda hajnali Hold-Neptunusz fényszög annál inkább. Lehet, hogy intenzív álomra ébredsz és emlékszel rá. Tőled függ, hogy mennyire veszed komolyan. Bújhatod az álmoskönyveket, de a megoldás benned van. Szombaton Szűz újhold lesz. A Szűz jegy a részletekről szól. Sok apróságból áll össze a teljes kép. Mint az impresszionista festmények. Keress egy Monet vagy Manet képet, és nézd nagyítóval! Ilyen az élet is: millió apró élményből tevődik össze.

NYILAS – heti horoszkóp

A kedd hajnali Szűzbe lépő Nap és a szombati újhold is új perspektívát nyit meg előtted. Nem biztos, hogy elsőre tetszeni fog neked. Nem ez számít, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Pénteken a Mérlegbe lépő Merkúr barátok és/vagy szövetségesek támogatását hozza neked. Tudod, hogy kik ezek? Tudsz segítséget kérni? Ill. mersz segítséget kérni? A hétvégéd harmóniája azon múlik, hogy belefolysz-e mások konfliktusába vagy sem. Ne akarj békebíró lenni! Hidd el, hogy ez nem egy hálás szerepkör!

BAK – heti horoszkóp

Jól indul a heted: hétfőn tízből öt bolygó domicil lesz, ami annyit jelent, hogy a dolgok szépen a helyükre kerülnek. Te a kivitelezésben vagy utolérhetetlenül jó. Ezen a héten emellé kapsz még ötletet, elméletet is. A kettő együtt valami új életérzést eredményez. Különösen szombaton, újhold napján. Kérdés, hogy hajlandó vagy-e újítani. Persze ehhez ki kell bújnod a megszokásból, a komfortzónádból. És ez az, ami a valódi kihívás. Szerencsére egy vasárnapi szerencsés konstelláció garancia a happy end-re.

Bögre virág

Pozitív energiák (fotó: Unsplash)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Ennél jobban nem is indulhatna a heted: a bolygók az öntudat, az érzékenység, a gyakorlatiasság, a bölcs türelem és az intuíció fontosságát igazolják. Ezek együtt a siker kulcsai. Külön-külön mit sem érnek. A hét során több olyan nap is lesz, amikor ezt észre sem veszed, csak csinálod ösztönösen a dolgodat. Lehet, hogy utólag fogod kielemezni. Nem baj. A lényeg, hogy minden napból vegyél ki valami jót. A hétvégéből például azt a felismerést, hogy szép a párod, aki várja, hogy ezt el is mondd neki…

HALAK – heti horoszkóp

A bolygók szerint nem szeretnél lemaradni semmiről. De semmiképp se görcsölj rá erre! Miért nem tudsz jobban bízni a sors jóindulatában és önmagad képességeiben? Kedden a Szűzbe lépő Nap hajlamosít arra, hogy az elméletek az agyadra menjenek. Kombinálsz, sőt összeesküvés-elméleteket gyártasz. Vedd észre, hogy ez totál felesleges! A szombati újhold új emberekkel való találkozás esélyét mutatja. Legyél nyitott és előítélet-mentes! Csak így juthatsz új információkhoz, új élményekhez és új ismeretségekhez…

Ez is érdekelhet 7. év az életünkben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top