nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik összhangban vannak magukkal

4 csillagjegy, aki tökéletes összhangban van a testével

Ezek a csillagjegyek sosem hagyják figyelmen kívül a testük jelzéseit.

Kos

A Kos mindig imádja feszegetni a határait, amikor csak teheti, elmegy a maximumig, ezért pontosan tudja, hol húzódnak a teste határai. Még amikor fáradtnak is érzi magát, testének akkor is szüksége van mozgásra, hiszen csak így tudja levezetni a benne feszülő mérhetetlen energiát.

Rák

A Rák hiperérzékeny csillagjegy, így természetesen nemcsak mások szükségleteire érez rá, de arra is külön receptorai vannak, vajon mi nem stimmel épp a testével. Fontos, hogy mindig hallgasson a megérzéseire, és amikor valamiről úgy érzi, árt neki, azzal a szokással azonnal fel is hagyjon.

Csillagjegyek és a test jelzései

Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt

Oroszlán

Az Oroszlán, bár excentrikus típus, pontosan tudja, milyen fontos az önmagára fordított, egyedül töltött idő. Nagyon sokat és tudatosan törődik a külsejével, a testével, a megjelenésével, és nem csak a kinézete, az egészsége miatt is.

Skorpió 

A Skorpió az egyik legérzékibb csillagjegy, aki teste minden rezdülésére figyelmesen hallgat. A megérzéseinek hála mindig kitalálja, mivel teszi a legjobbat önmagának, a testének, és hogyan szedheti össze magát a leggyorsabban még a gyengébb időszakaiban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top