nlc.hu
Horoszkóp

2023-ban ezzel a csillagjeggyel nagy lesz a összhang

2023-ban ezzel a csillagjeggyel összhangra találhatsz

A horoszkóp szerint ezt a csillagjegyet érdemes választanod. Talán sikerülhet.

Kos és a Nyilas kapcsolata

A Kos és a Nyilas rádöbben, hogy ha hajlandók félretenni az eltéréseket, akkor nagyon sok mindenre képesek együtt. A Kos megdolgoztatja a Nyilast, míg a Nyilas nem rest emlékeztetni a Kost, hogy néha nem árt kicsit lazulni és szórakozni is. Együtt a lehető legjobb módon ösztönzik egymást 2023-ban.

Bika és Halak kapcsolata

A Bika és a Halak kapcsolatából barátság, szerelem, munkakapcsolat éppúgy alakulhat. Munkájukban azért hajtanak, hogy kedvére tegyenek a másiknak, méghozzá olyan módon, ahogy a többiek elképzelni sem tudják. Szellemileg teljesen egy hullámhosszon vannak, ők olyanok, akár a tű és a cérna. Tökéletesen összeillenek 2023-ban.

Ikrek és a Szűz kapcsolata

Általában az Ikrek és a Szűz nem igazán tud mit kezdeni egymással, ám az idei esztendő különleges lehetőségeket, találkozásokat tartogat nekik. Rengeteget tanulnak egymásról és a munkáról, és ez segíti őket az élet mélyebb megismerésében. Bár remekül elvitáznak minden apróságon is, együtt mégis a lehető legjobbat hozzák ki a másikból és a kapcsolatból is.

Csillagjegyek és az összhang

Fotó: Getty Images/Liliya Krueger

Rák és a Skorpió kapcsolata

Az év előrehaladtával párhuzamosan egyre több időt tölt egymással a Rák és a Skorpió. Mindketten meglehetősen ösztönösek és kitartók, ami lehetővé teszi számukra, hogy kapcsolatuk több szempontból is fejlődjön. Törődnek egymással, és ahogy ez a kötelék egyre szorosabbá válik, úgy lesz világossá számukra, mihez is kezdjenek ezzel a kapcsolattal.

Oroszlán és a Mérleg kapcsolata

Az Oroszlán és a Mérleg első látásra nem igazán illik egymáshoz, ám több okból mégis nagyszerű, remek barátok és szerelmespár is válhat belőlük. Egymást tökéletesen kiegészítik, és félszavakból is megértik a párjukat. Olyan szinten tudják egymást érezni, amire a legtöbben egyáltalán nem lennének képesek.

Vízöntő és a Bak kapcsolata

A Vízöntő és a Bak 2023-ban nagyszerűen érzi magát a másik társaságában, mindketten céltudatosak, és képesek együttműködni ahelyett, hogy egymagukban próbálkoznának. A másik jelenléte mindkettőjükre ösztönzőleg, inspirálóan hat, s a kitűzött célokat is valóra váltják. Remek párost alkotnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top