nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nagyon megélik a nőiességüket

Csillagjegyek, akik nagyon megélik a nőiességüket

Természetesen mindegyik csillagjegy tud nagyon nőies lenni, de vannak, akiknél ez még jobban megy.

Bika

A Bika uralkodó bolygója a Vénusz, ami maga a nőiség szimbóluma. Így nem véletlen, hogy a Bika hölgyekből csak úgy áramlik a női vonzerő. Erősségük az önszeretet és az életélvezet, ami szintén nagyon vonzó tud lenni. igazi istennők és ezt tudják is magukról.

Rák

A Rákhoz tartozó planéta maga a Hold, ami szintén nőiség jelölő, utal a női lét misztériumára és sokszínűségére. A Rák hölgyekhez tartozik az anya archetípusa, valamint a mély lelkiség, és a gondoskodás. Igazán jól is tudják ezeket működtetni.

Nőies csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Jena Ardell)

Mérleg

A Bikához hasonlóan a Mérleghez is a Vénusz tartozik. Így a Mérleg nők is kifejezetten jól tudják működtetni a női energiákat. Igazi társak ők, akik mindent megtesznek azért, hogy a párkapcsolatuk jól működjön. Emellett pedig komoly szépérzékkel vannak megáldva, amit használnak is,

Skorpió

A Skorpió nő másfajta energiát képvisel, mint az előzőekben felsorolt csillagjegyek. Ő hatalmas vonzerővel rendelkezik és nagyon szenvedélyes, így képtelenség neki ellenállni, bárkit képes elcsábítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top