Így befolyásolja a horoszkópokat a Hold állása

nlc | 2022. Szeptember 05.
A Hold helyzete a horoszkópban az egyik legfontosabb információt árulja el rólad.

Hold a Kos jegyében

Ha születésed időpontjában a Hold a Kos jegyében tartózkodott, akkor az jelentősen lassíthat. A Hold türelemre kényszeríthet, a földi dolgoknál az érzelmek fontosabbak. Hajlamos lehetsz elveszíteni a fejed, de aztán ugyanilyen gyorsan le is higgadsz.

A Hold a Bika jegyében

Ha a Hold a Bika jegyében tartózkodott a születésed pillanatában, a személyiségjegyek ismerősnek tűnhetnek. A Bika horoszkópja szerinti barátságos, kedves személyiséget hordozod te is. Kitartó és megbízható ember vagy, aki mindenkor elvégzi a rá bízott feladatokat. Nagyon romantikus lehetsz, mélyen érzel, és kitartasz jóban-rosszban a szerelmed mellett.

(Fotó: Getty Images/Tanja Katterbach / EyeEm)

A Hold Ikrek jegyében

Az Ikrek Hold éles elmével áldott meg téged, igazán vicces, vidám és derűs jellem vagy. Csak a hozzád igazán közel állók tudhatják, hogy időnként mennyire kiszámíthatatlanul viselkedsz, és humoros feled másik oldala is nagyon borús tud lenni. Ideges, kapkodós is lehetsz, ugyanakkor kiváló szónoki képességeid vannak.

A Hold a Rák jegyében

A Hold ebben a csillagjegyben valójában otthon tartózkodik, hiszen a Rák uralkodó bolygója maga a Hold. Mindez pedig azt jelenti, hogy nagyon erősen ragaszkodsz az otthonodhoz, a szeretteidhez és minden olyan dologhoz, tárgyhoz, ami igazán fontos számodra. Erősen törekszel a lelki béke, a harmónia elérésére.

A Hold az Oroszlán jegyben

Az Oroszlán Hold szerint alapvetően társaságkedvelő típus vagy, de valójában te jóval visszahúzódóbb lehetsz, mint az Oroszlán jegyűek. Hiszen ők kifejezetten szeretik a figyelmet, ugyanakkor a Hold azt mutatja meg, mi az, amiben valóban kényelmesen érzed magadat. Szívesen kontrollálsz másokat, de sok kényeztetésre, szeretetre és elismerésre vágysz.

A Hold a Szűz jegyben

A Szűz jegyben tartózkodó Hold azt jelenti, hogy amíg minden a legnagyobb rendben van körülötted, kényelemben érzed magad. Lényeges, hogy minden, a legapróbb dolog is a helyén legyen. Amikor a rend felborul, igencsak előkerül az aggodalmas és problémázós éned. Igényes vagy magaddal és másokkal szemben is.

A Hold a Mérleg jegyben

A Mérleg Hold szerint számodra mindennél fontosabb a stabil és erős párkapcsolat. Baráti társaság nélkül is boldogtalan lehetsz, ilyenkor félembernek érzed magad. Rokonszenves természetű vagy, ápolod a baráti és rokoni kapcsolatokat. Elragadó a külsőd, legyél akár férfi, akár nő. Az is biztos, hogy az egyensúlyra, a harmóniára törekszel az életedben.

A Hold a Skorpió jegyben

Míg mindenki más számára a földi és fizikai dolgok lehetnek a legfontosabbak, addig a Skorpió Hold óriási érzékenységet ad a számodra. Érzelmi stabilitásra, támogatásra, nagy fokú érzékenységre vágysz. A párkapcsolatban kitartó és odaadó társ vagy, megbízható és nagyszerű partner, nem mellesleg bámulatos szerető is.

A Hold a Nyilas jegyben

A Nyilas Hold szabad lélekre utal. Ha a Hold ebben a jegyben tartózkodott a születésedkor, egészen biztosan szeretsz utazni, új helyeket, kultúrákat megismerni. Szívesen segítesz másoknak, de nagyszerű tanár is lehetsz. A napi rutin egy idő után biztosan untat, és vágysz a változásokra. Keresed az izgalmat az életedben.

A Hold a Bak jegyben

Rendkívüli gyakorlatiasságot ad neked a Bak Hold. Szilárd és megbízható támaszt nyújtasz a környezetedben élőknek. Kiváló a szervezői adottságod és a kézügyességed. Értékesnek és hasznosnak szeretnéd magad érezni mindenben, amit teszel, és amit mondasz. Céltudatosan éled az életedet.

A Hold a Vízöntő jegyben

Folyamatosan tanulsz és fejleszted magad, ha a Vízöntő jegyében tartózkodott a Hold a születésedkor. Nagyon tájékozott ember lehetsz, minden érdekel, ami körülötted zajlik. Idealista, különleges látásmódod a legpozitívabb tulajdonságaid közé tartozik. Segítőkész, nagylelkű ember vagy.

A Hold a Halak jegyben

Kifejezetten álmodozó típus lehetsz, ha a Halak jegyében állt a Hold születésedkor. A realitás, a való élet nem igazán érint meg. Időnként igencsak szétszórt, nagyon befolyásolható és rendkívül érzékeny lehetsz. Ugyanakkor bámulatosan nagylelkű és áldozatkész vagy másokkal. Időként különleges látomásaid is lehetnek.

Exit mobile version