nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az első benyomás

Ezek a csillagjegyek első benyomásra rémesek

Ezek a csillagjegyek egészen mások, miután jobban megismered őket.

Halak

A Halak szokatlannak és furcsának tűnik, amikor először találkozol vele. Hűvös és távolságtartó, ő inkább csak később, többszöri találkozás után enged fel. Annak ellenére, hogy látszólag hideg típus, a Halak valójában nagyon érzékeny és empatikus, mindenkinél különlegesebb. Az is igaz, pozitív tulajdonságai ellenére, ő sem jön ki mindenkivel. Ezért történhet meg, hogy elsőre csöppet sem szimpatikus. A Halak mégis mindenképpen megérdemel egy újabb esélyt. Nem fogsz csalódni benne.

Mérleg

A Mérleg épp a Halak ellentéte. Imádja a társaságot, nagyon barátságos típus. Talán túlzottan is, éppen ezért tűnhet sokak szemében első látásra ellenszenvesnek. Ő mindenkor és igen látványosan mutatja a jobbik oldalát, amit persze sokan nem is hisznek el neki. Kételkednek, hogy ő valóban ennyire megnyerő lenne. Pedig a valóság tényleg az, hogy a Mérleg bájos, kedves és barátságos. Nem véletlen a népszerűsége. Bármilyen unszimpatikusnak tűnik elsőre, érdemes neki is újabb esélyt adni a mélyebb ismerkedésre.

Csillagjegyek és az első benyomás

Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake

Bak

A Bak azért tűnik első pillantásra rémisztőnek, mert ő az, aki már az első alkalommal és szinte azonnal osztja az észt. Annak ellenére, hogy kiválóak a meglátásai, a kéretlen tanácsadással mértékkel kellene bánnia. Alapvetően visszafogott, távolságtartó és hűvös típus, mégis rendkívül kíváncsi természet. Időnként hajlamos túlzásba vinni a kérdezést és kéretlen segítséget. Bármilyen bosszantónak tűnhet elsőre, mégis érdemes a tanácsain elgondolkodni. Ha pedig nagyon idegesít, nyugodtan lehűtheted. Valószínűleg magától rájön, csak akkor kérdezzen és tanácsoljon, amikor kifejezetten kéred tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top