Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy nem tesz jó első benyomást a szüleidre

Ezek a csillagjegyek az első találkozáskor nem tesznek túl jó benyomást a szüleidre. Persze, mindez még nem jelenti, hogy később sem kedvelnék meg a párodat. A horoszkópból kiderül, miért tűnnek első látásra ellenszenvesnek... Meglepő részletek következnek.

Mindenki szeretne jó első benyomást tenni, így érthető, amikor órákig válogatunk a ruhásszekrényben, számtalanszor végiggondoljuk, mit és hogyan mondjunk, bizakodunk, hogy idegességünket tompítani tudjuk, s a legjobb formánkat hozzuk. Vannak persze olyan első találkozások, amelyeket a legtöbben a lehető legtávolabbi időpontra tolnának ki: ilyen a bemutatkozás párunk szüleinek.

Egy alkalom aligha elegendő a mélyebb ismerkedéshez, hiszen a párkapcsolatok kialakulása se megy egyik napról a másikra. S a szülőnek sem árt időt szánniuk arra, hogy jobban megismerjék gyermekük választottját, ám kétségtelen, az első benyomás hatása alól nem könnyű szabadulni. Ha a következő négy csillagjegy közé tartozik a párod, készülj fel, az első találkozón nem nyűgözi le a szüleidet…

A Nyilas

Nem számít hova sodorja az élet, a Nyilasnak a bulik, a barátok mindig fontosak maradnak. Vakmerő, temperamentumos viselkedése ugyan imponál neked, ám a szüleid szemében a forrófejű és „vad gyerek” kategóriába tartozik. Számíthatsz rá, hogy meglep egy kalandosnak ígérkező hétvégével, vagy elcsábít a munkából egy vidám buli miatt. Bár aranyszíve van, szüleidben mégis komoly kétségek merülhetnek fel a komolyságát, a valódi szándékait illetően. Tény, hogy amint gyökeret ereszt, a szülők is megbizonyosodhatnak róla, mennyire gondodat tudja viselni, s milyen izgalmassá teszi az életedet.

Ezek a csillagjegyek nem tesznek jó első benyomásokat a szüleidre (iStock)

Halak

A Halak számára fontos a párkapcsolat, ám az új találkozások mindig kicsit idegessé, feszültté teszik őt. Ha a szüleid sem bőbeszédűek, az első találkozás szinte biztosan hosszú hallgatásokból áll, míg ha beszédesek, párod félénkségét könnyen félreérhetik, azt gondolván, nincs ínyére a velük való társalgás. Ám szerelmed, amint képes ellazulni, sokkal könnyebben megnyílik a szüleid előtt. Időre és türelemre van szüksége, s ha ezt megkapja, gyorsan kiderülhet az ő számukra is, milyen fontos vagy neki, mennyire tiszták az érzelmei irántad, s kellően tudja majd gondodat viselni is.

Bak

A Bak mottója akár ez is lehetne: Mutasd inkább, ne mondd. Bemutatkozása nagyon tömör, párod néhány percben felvázolja az érdeklődési területeit, életútját, mintha valamilyen prezentáción venne részt, s inkább későbbre halasztja „valódi énje” részletezését. Hosszútávon gondolkodik, ő mindenkor és mindenben a célokra összpontosít , s az olyan felszínes dolgoknak, mint az első benyomás, nem tulajdonít különösebb jelentőséget. Bár kétségtelenül el szeretné nyerni a szüleid szimpátiáját, a kényszeres mosolygós arc, az ünneplő ruha nem az ő asztala.

Szűz

A Szűz elemző és összeszedett típus. Hajlamos lehet ugyanakkor túlbonyolítani az első találkozást a szüleiddel, aminek következtében mereven, sőt talán kicsit arrogánsan viselkedhet. Képes hajnalig is fennmaradni, miközben olyan apróságokon morfondírozik, mint hogy hogyan kell szólítania az anyukádat. Idővel felenged, ám retteg tőle, hogy valamit elront már az első találkozáskor, pedig ő tényleg mindent tökéletesen akar csinálni. Az ismeretlen többnyire elbizonytalanítja a szerelmedet, így a szüleiddel való első találkozás során szinte bizonyosan rettentő ideges lesz. Bár nem tesz jó benyomást elsőre, később nagyon is megkedvelik őt.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top