nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen, ha egy Szűzzel randizol

Ilyen, ha egy Szűzzel randizol

Hogy a randevú pontosan olyan jól sikerülhessen, ahogyan tervezed, nem árt, ha ezeket a fontos információkat ismered.

Szűz szeret tervezni

Horoszkópja szerint a Szűz biztosra megy. Tervez, kalkulál, előre elemez, kiszámít minden lehetőséget. Sosem ugrik fejest a dolgokba. Számodra úgy tűnhet, túlzottan beleragad a saját mocsarába – a Szűz minderről úgy vélekedik, hogy ő minden lehetőségre felkészül. Persze, egyetért, döntsetek spontán, csak épp előtte tervezd meg részletesen az útvonalat.

A Szűz is lehet különc

A Szűz nő és férfi szerint is minden a részletekben rejtőzik. Aljasnak gondolhatod, amikor randira hívod, együtt vacsoráztok, ám őt mégis a munkája foglalkoztatja, azon aggódik, vajon mit felejtett el. Ugyanakkor nem látod rajta, valójában mire gondol. A Szűz szívesen meghallgat anélkül, hogy arra várna, mikor beszélhet ő is. Közben gyorsan összerakja rólad fejében a lényeget.

Ha Szűzzel randizol

Fotó: Getty Images/Westend61

A Szűz hűséges

Hosszabb időre lehet szüksége, mire megbízik benned, de ha eljut idáig, biztos lehetsz a hűségében és kitartásában. A barátaival is pontosan ugyanígy tesz. Nehezen köt barátságot, de akit a bizalmába fogad, azzal akár életre szóló kapcsolatot köthet.

A Szűz gyakorlatias

A Szűz az egyik leggyakorlatiasabb csillagjegy valamennyi közül. Könnyen lehet, mindez unalmasnak tűnhet számodra, de a Szűznek a gyakorlatiassága, a szilárdsága adja az önbizalmat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top