nlc.hu
Horoszkóp

A Halak 3 legbosszantóbb tulajdonsága

A Halak 3 legbosszantóbb tulajdonsága

Mutatjuk azt a 3 dolgot, amit nem annyira könnyű elviselni egy Halak jegyűben.

Sokszor szó volt róla, hogy mindegyik csillagjegynek megvannak a pozitív és negatív tulajdonságai. A Halak jó tulajdonságairól már írtunk, most jöjjenek a rosszak.

Halak legrosszabb tulajdonsága

(Fotó: Getty Images/Tetra Images)

Szétszórt

A Halak áramlik, így a hétköznapi, földhözragadt dolgokban enyhen szólva sem erős. Egyszerűen képtelen odafigyelni a gyakorlatias dolgokra, betartani a határidőket és még hosszan sorolhatnánk. Kívülről úgy néz ki, mintha azt sem tudná, hol van, és ez bizonyos értelemben igaz is.

Megbízhatatlan

A fent részletezett szétszórtságából fakadóan nem a legmegbízhatóbb, könnyen elkésik, vagy félrenézi a találkozó keltezését, esetleg hetekig elfelejt felhívni, mert annyira belefeledkezett valamibe, hogy egyszerűen elfelejtette.

Túlérzékeny

A Halaknál nincs érzékenyebb csillagjegy, képes bármit a szívére venni, esetleg egy csúnyább nézést is, amit te nem is szántál annak, vagy nem neki szólt. Ő sajnos magára veszi és képes nagyon megsértődni rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top