nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek magas lóról beszélnek

Ezek a csillagjegyek hajlamosak lenézően viselkedni

Úgy érzik, bármit megengedhetnek maguknak.

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek hajlamosak a leginkább – szerencsére inkább csak a rosszabb napjaikon – lenézni a többieket.

Mérleg

A diplomatikus Mérlegről nem könnyű elhinni, hogy rossz napjain ő sem valami kedves. Sőt, ilyenkor még az is megeshet, hogy átejti a többieket. Ügyesen leplezi, hogy a beszélgetés, a csevegés közben valójában teszteli, méricskéli, mérlegre teszi a másik embert. És ha beszélgetőpartnere könnyűnek találtatik, nagyon nehezen vagy talán sosem érdemli ki a Mérleg róla alkotott jó véleményét. Persze azért akad, aki megfelel az amúgy igen magasra helyezett elvárásainak.

Lenéző csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Westend61

Bika

A Bika is nagyon szerethető csillagjegy. Néha mégis úgy éli meg lázadó hajlamát, hogy könyörület és türelmi idő nélkül szólja le a többieket maga körül. Nem kímél senkit sem, s kíméletlenül el is mondja a véleményét annak, aki nem tetszik neki. Valójában akkor beszél magas lóról, amikor a környezete megkérdőjelezi a hozzáértését, a képességét. Ilyenkor aztán ki is derül, hogy mennyire karakán a véleménye.

Oroszlán

Lássuk be, az Oroszlán hajlamos azt gondolni, hogy ő a király, vagy a királynő, s épp ezért mindenki fölött áll. Természetéből adódóan hajlamos előkelőbbnek, többnek gondolni magát másoknál, ráadásul elvárja, hogy mindenki a kegyeit keresse és egyetértsen vele. Ha nem így tesznek, pillanatok alatt lemossa őket. Magas lóról beszél, és arra számít, hogy „hódító tábornokként” majd nem mondanak neki ellent a többiek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top