nlc.hu
Horoszkóp

Kiszámíthatatlan csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok

Néhány csillagjegynek lehetetlen előre kiszámítani a viselkedését.

Kos

Bármilyen furcsa, de a Kos hajlamos magába fojtani az érzéseit, pedig mindig bebizonyosodik, hogy ezt mennyire rosszul teszi. Az elfojtásból ugyanis mindig robbanás következik, s ilyenkor bizony elég ijesztően tud viselkedni. Őrjöng és dühöng, s jobb minél távolabb kerülni tőle. Amikor rossz napja van, vagy valaki felbosszantja, könnyen kiborulhat, és azonnal beleáll a vitákba is. Aztán, amikor jól kiordította magát, lehiggad, és újra a jobbik arcát mutatja.

Kiszámíthatatlan csillagjegyek

Fotó: Guido Mieth

Bak

A Bak valójában túl ravasz ahhoz, hogy feltétel nélkül megbízzon az emberekben. Nagyon elszánt, semmi sem állíthatja meg, hogy elérje a céljait. Ezt akár megszállottságnak is lehet nála tekinteni. Ilyenkor mintha teljesen megzakkanna, mert semmi és senki sem érdekli, csak az, hogy véghez vigye, amit kigondolt. S addig nem is nyugszik, amíg célba nem ér. Aztán ahelyett, hogy fürdőzne a sikerben, máris keresi az újabb kihívást. Ezért tűnhet nyughatatlannak, pedig ő a megbízhatóság, a stabilitás szobra. 

Nyilas

A Nyilas képtelen megülni egy helyben, s a gondolatai is gyakran össze-vissza cikáznak, amilyen néha jócskán összezavarja a többieket. Vad és kiszámíthatatlan; senki sem tudja, mi lesz a következő lépése. Nem könnyű őt követni, vakmerősége pedig olykor őrültségnek tűnhet. A saját útját járja, gyűlöli a korlátokat, s az elvárásoknak sem tud/akar megfelelni. A szabadságvágyán sem könnyű eligazodni, hiszen egyszerre akar elköteleződni és megélni a teljes függetlenséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top