nlc.hu
Horoszkóp

Kudarc és a csillagjegyek

3 csillagjegy, akik rosszul viselik a kudarcot

Egyszerűen képtelenek veszíteni.

Folyton versenyeznek, pedig valójában azzal nyerhetnék a legtöbbet, ha nagyvonalúan átengednék a többieknek az elsőséget.

Kudarc és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos az élet minden területét versenyszituációnak éli meg. Nemcsak szeret nyerni – neki egyszerűen létszükséglet a győzelem. Bár rosszul fogadja a kudarcot, valójában nagyon hamar túlteszi magát rajta, hogy a következő pillanatban már ő lehessen a legjobb.

Bak

A Bak a munkahelyét igazi versenypályának fogja fel: ha egy kolléga előbb végez a munkával, vagy nagyobb elismerést kap nála, azt kudarcként éli meg, teljesen kikészül a helyzettől. Nem csoda, hiszen ő túlságosan is sok időt tölt azzal, hogy másokhoz hasonlítja magát. Sokkal boldogabb lehetne, ha elismerné a többiek sikerét is.

Oroszlán

Az Oroszlán bámulatosan magabiztos csillagjegy, mégis folyamatos megerősítésre van szüksége, hogy ő a legjobb, a legokosabb, a legtehetségesebb. Ha ennek az ellenkezője bizonyosodik be, teljesen megzuhan. Az is biztos, hogy ő addig nem adja fel, amíg nem sikerül valahogy mégis az első helyre feltornáznia magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top