nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik mindig kudarcot vallanak

Csillagjegyek, akik mindig kudarcot vallanak

Általában ugyanabba a hibába esnek bele.

Bika

A Bikában megvan a szándék arra, hogy tanuljon a kudarcokból, sőt, arra is képes, hogy elismerje, ha nincs igaza, csak ott hibázik, amikor a következő szituációban hasznosítani kellene a tapasztalatait, mert nem hasznosítja, és elköveti ugyanazokat a hibákat. Egyszerűen képtelen arra, hogy változtasson a gyakorlatban.

Csillagjegyek, akik mindig kudarcot vallanak

(Fotó: Getty Images)

Halak

Amikor olyan érzékeny valaki, mint a Halak csillagjegy, akkor hajlamos végletekben gondolkodni. Ha a Halak hibázik, akkor azt gondolja magáról, hogy rossz ember, akit nem lehet szeretni és könnyen beleragad az önsajnálatba ahelyett, hogy tanulna a tapasztalataiból. De ő sem tanul, ezért újra és újra kudarcot vall.

Nyilas

A Nyilas egy idő után ráébred, ha hibát követett el, csak épp nem tanul belőle, hanem inkább utolsó leheletéig védi a saját hibáját. Borzasztó sok időt és energiát képes beleölni abba, hogy bebizonyítsa, miért van igaza, amikor pedig mindenki tudja, hogy nincs igaza. Egyébként nem rossz tulajdonság az, hogy soha nem adja fel, csak sok esetben rossz felé fordítja az energiáit, semmiképp sem arra, hogy tanuljon a hibáiból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top