nlc.hu
Horoszkóp

Ez a három csillagjegy bármikor kizár az életéből

Ez a 3 csillagjegy bármikor kizár az életéből

Mielőtt rájöhetnél, hol rontottad el, már nem tudod elérni őket, mert végeztek veled.

Skorpió

A Skorpió alapból sem túlzottan közlékeny típus, ha pedig valaki megsérti a lelkét, még jobban bezárkózik. Tőle soha ne is várd, hogy megadja a magyarázat lehetőségét. Nem érdekli, mit miért tettél, ha megbántottad, nem bocsát meg neked többé. Inkább végleg szakít, és lemond rólad, minthogy elnézze a hibát, amit elkövettél ellene.

Csillagjegyek, akik kizárnak az életükből

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Vízöntő

A csillagjegyek jégkirálya vagy jégkirálynője a Vízöntő. Ő se szó, se beszéd, otthagy minden olyan helyzetet, amiben kényelmetlenül érzi magát. Kívülről érzéketlennek tűnhet, amit ugyanakkor túlzás lenne a szemére vetni, az igazság inkább ott keresendő, hogy neki nagyon nehéz az érzéseit kezelnie.

Bak

Amikor a Bak úgy érzi, nincs biztonságban a szíve, tudatosan szakítja meg a kapcsolatot. Vagyis valójában megspórolja magának, hogy összetörjék a szívét. Nem arról van szó, hogy érzéketlen és szeretetre képtelen lenne, hanem épp az ellenkezőjéről: annyi érzelem szakad rá, amivel ő sem képes megbirkózni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top