nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyen kizárnak az életükből

Csillagjegyek, akik szempillantás alatt kizárják az életükből a párjukat

A horoszkóp szerint pedig közben ők is szenvednek.

Ezek a csillagjegyek nagyon vágynak a tartós párkapcsolatra, de az érzelmi biztonságuk mellett nyugalomra, szabadságra, önálló térre is szükségük lehet. Amikor ezt megkapják a társuktól, valójában minden a lehető legjobban alakul velük és mellettük. Viszont nagyon sérülékenyek, az érzelmeket pedig nem mindenkor képesek a helyén kezelni. Ezért történhet meg, hogy se szó, se beszéd, kizárják a párjukat az életükből.

Csillagjegyek, akik kizárnak az életükből

Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake

Skorpió

Szeretik, ha erős és egységes baráti kör veszi őket körül. Számukra nagyon fontos a barátság, az emberek közötti megbízhatóság. Ezért ha rájönnek, hogy valaki elárulta, hátba szúrta őket, akkor egy életre kihúzzák a baráti listáról az illetőt. Nincs ez másképp a párkapcsolatukban sem, a Skorpiók hajlamosak mindent fekete-fehérben látni.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei sem a türelmükről híresek. Szeretik azt, ha tisztelik, sőt dicsérik őket, kiemelik a pozitív tulajdonságaikat. Azonban ha valaki kritizálni, támadni, vádolni meri őket azért, ahogyan élnek, akkor könyörtelenül megszakítanak minden kapcsolatot. Azt sem nagyon szeretik, ha a párjuk tesz rájuk megjegyzéseket.

Szűz

A Szűz csillagjegyű személyek számára is rendkívül fontos a közösségi erő, a baráti kör támogatottsága. Türelmes emberek, csak egy dolgot képtelenek elviselni, ez pedig az átverés, vagy az, ha valaki visszaél a türelmükkel. Ezt jó, ha a Szűz partnere is megjegyzi!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top