nlc.hu
Horoszkóp

Heti előrejelzés

Ezek a csillagjegyek számíthatnak a legtöbb jóra ezen a héten

Ők most igazán sokat nyerhetnek!

A következő három csillagjegy még a többieknél is fényesebb napokra számíthat.

Skorpió

Szó mi szó, meglehetősen izgalmas időszak érkezett el az életedben. És ez valójában még csupán a kezdet. A kisugárzásod egyszerűen ellenállhatatlanná tesz, ezért nagyon sokan akarnak téged megismerni. Legyél csak nyitott az új barátokra, ismerősökre, és ha aktuális az életedben, akkor az új szerelemre is. Persze, most önmagadat is szebbnek látod, így az önelfogadás is sokkal könnyebben megy. Érdemes élned a lehetőséggel. 

Fantasztikus hét elé néznek ezek a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Mérleg

Energikus leszel egész héten, a fellépésed lenyűgöző, ami persze a környezetednek is feltűnik. Ez a legjobb idő, hogy felismerd a saját értékeidet, és rájöjj, mennyire nem számít, hogy mások mit gondolnak rólad. Az a fontos, amit te érzel és hiszel. Ezzel a felismeréssel számos pozitív változást indíthatsz el az életedben, ugyanakkor másoktól is sokat tanulhatsz.

Ikrek

Most biztosan tele vagy izgalmas tervekkel, jól is teszed, ha előre gondolkodsz, mert az ötleteket meg is valósíthatod. Kár lenne kihagyni ezt a nagyszerű időszakot. Nem mellesleg határozott és kifejezetten tudatos a fellépésed, a munkádban is nagyot léphetsz most előre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top