nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. szeptember 21–27. – Újhold a Mérleg jegyében

Az újhold a Mérleg jegyében segít, hogy kiegyensúlyozottabbá váljunk. Érdemes keresni a mértéket életünk minden területén.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Újhold a Mérlegben  – szeptember 25. vasárnap

Az újhold ereje támogat abban, hogy a szélsőségekből visszataláljunk a középútra, visszabillenjünk egy harmonikusabb lelkiállapotba. Egy új fejezet kezdődhet el életünkben, de nem feltétlenül drámai változással.

Ha ebben az időszakban vágsz bele egy új projektbe, álmod megvalósításába, több lehetőséged adódhat, hogy sikeresen véghezvidd azt. Az újhold ereje abban is segít, hogy elhagyjuk rossz szokásainkat, vagy legalább egyet közülük. Ahhoz is erőt ad, hogy enyhítsük, elengedjük esetleges függőségeinket.

Alkalmas az idő arra, hogy ha egy kapcsolatunkban feszültség uralkodik, azt enyhítsük, feloldjuk, akár kölcsönös kompromisszummal. Kössetek békét! Vedd sorra viszonyaidat és mérlegelj, hogy állsz velük, kiegyensúlyozott-e a viszony, kellene-e tisztázni valamit köztetek. Ez jó időszak lehet arra, hogy harmonizáld a köztetek lévő köteléket, és (újra) egymásra találjatok. A lényeg kerüljön előtérbe, ami összeköt, összetart, ami mindkettőtöknek fontos – így könnyebb lesz az apró nézeteltéréseken, piszlicsáré problémákon felülemelkedni. Új szintre emelheted viszonyotokat. Ha még szingli vagy, akár egy friss kapcsolat is létrejöhet.

Mérleg csillagjegy

Mérleg csillagjegy (Fotó: Pixabay)

Kos – Hold horoszkóp

Erős motivációt érezhetsz, hogy felpörgesd kapcsolatodat, pezsgőbbé és tartalmasabbá tedd. Figyelj arra, aki fontos számodra. Érdemes megnézni, hogy mivel járulsz hozzá a közöshöz, vajon igazságos, kiegyensúlyozott-e a viszonyotok – legyen szó párkapcsolatról vagy barátságról.

Bika – Hold horoszkóp

Vizsgáld meg, vajon mi támogat, erősít téged abban, hogy optimálisan tudj működni. A vasárnapi újhold ereje segít abban, hogy ilyen jellegű segítő szokást iktass napirendedbe. Vonatkozhat ez időbeosztásodra, mozgásodra, étkezésedre. Kezdd kicsiben, aztán majd belejössz… Töltődj fel szépséggel, ez a legjobbat hozza ki belőled.

Ikrek – Hold horoszkóp

Őszintén, ugyanakkor szelíden és figyelmesen lenne jó a többiek elé tárnod mondandódat. Ha sikerül ebben megtalálni a helyes egyensúlyt, akkor örömmel és lelkesen fognak követni és hallgatnak rád. Ha kimerülsz, vonulj vissza a társaságból és add át magad valami szép dolog szemlélésének.

Rák – Hold horoszkóp

A héten bekövetkező újhold ereje segít újrarendezni, megújítani, még komfortosabbá tenni otthonodat. Ha vannak ilyen irányú terveid, vasárnaptól érdemes belevágni. Nem feltétlenül drága beruházásokról van szó, elég lehet egy kreatív ötlet. Hallgass belső érzékenységedre. Nemcsak környezeted, hanem kapcsolataid is meghálálják ezt a kitüntető figyelmet.

Oroszlán – Hold horoszkóp

Új utak nyílhatnak előtted, kíváncsiságod visz majd előre. Varázslatos lehetőségek kecsegtethetnek, de mindent a Te erőd sem bír el, ezért választani kell. Jó, ha az egyensúly irányába mész, kerülve a szélsőségeket. Teremts kapcsolatot másokkal, merülj bele egy-egy érdekfeszítő beszélgetésbe.

Szűz – Hold horoszkóp

Hasznos lenne összehangolni belső képességeidet a világ elvárásaival, nehogy túlfeszítsd magad a nagy igyekezetben, hogy minden pillanatban tökéleteset akarsz nyújtani. Az új út új módszert is jelenthet, mely segít, hogy megtaláld a helyes mértéket vállalásaidban. Gondold át a prioritásokat és eszerint rangsorolj!

Mérleg – Hold horoszkóp

Igazán elemedben lehetsz, engedd, hogy rejtett belső erőid felszínre törjenek. Tétovázás nélkül vetheted bele magad az új dolgokba. Ne maradj meg az álmodozásnál, a tervezgetésnél, haladék nélkül állj neki a megvalósításnak. Nem biztos, hogy könnyű lesz vállalni a kockázatot, de sokat nyerhetsz vele, ha belevágsz, mert újjászületve jöhetsz ki belőle a végén. Egészséges énközpontúságodat megerősítve kerülhetsz egyensúlyba.

Kártya és tök színes takarón

Mi vár ránk ősszel? (Fotó: Unsplash)

Skorpió – Hold horoszkóp

Segíthet, ha megengedőbb vagy, akár kapcsolataidban, akár a munkádban. A mostani időszakban a türelem ereje segíthet megtalálni az egyensúlyt. Engedd el a görcsöt és add át magad kiáradó pozitív érzelmeidnek, ezek erőt adnak személyes kapcsolódásaidhoz.

Nyilas – Hold horoszkóp

Nézd meg, hogy most miért lelkesedsz, mi az, ami mellett szívesen elköteleződsz. Új célokat is érdemes a vasárnapi újhold alkalmával kitűznöd. Most akár átvariálhatod napi ritmusodat, beosztásodat, lehet, hogy ez segít kiegyensúlyozottabbá válni. Ne engedd, hogy a dolgok fékevesztetten és irányítatlanul rohanjanak el melletted.

Bak – Hold horoszkóp

Érdemes megfontolni, hogy miben tudnál megújulni, mit lenne érdemes elkezdeni. Akár régen dédelgetett tervedben tedd meg az első lépést. Utána már a csillagjegyedre jellemző kitartással és elköteleződéssel lépegetsz majd előre a célig. Felpöröghetnek az események életed valamely területén, lehet, hogy az alkalmazkodás nem lesz könnyű….

Vízöntő – Hold horoszkóp

Bízz magadban és abban, hogy egy teljesen új kezdet is lehetséges számodra, csak ugrani kell. Kerüld azonban a túlzást, a túlhajszoltságot, napi ritmusodban érdemes meglelni a helyes mértéket, mindenből a szükséges adagot véve. A szépség, az esztétika segíthet a nehezebb pillanatokban, átlendíthet az akadályokon.

Halak – Hold horoszkóp

Gondold végig, mit is szeretnél valójában elérni és eszerint vedd fel a fonalat! Ami fölösleges, engedd el, ami viszont fontos, azt határozottan ragadd meg! Adj magadnak teret, nem kell raboskodnod egy szűk – képzeld – kalickában. Most új utakba vághatsz bele, kiteljesedhetsz.

A Hold változásai a következő napokban

Heti holdnaptár 2022. 09.21-27.

Heti holdnaptár 2022. 09.21-27.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top