nlc.hu
Horoszkóp

Igazi alfa-nő rejlik benned

Ezek a csillagjegyek igazi alfa-nők!

Minden csillagjegyben ott lapul az alfa-nő valamelyik tulajdonsága.

Az alfa-nő érzelmileg erős, az élet számos területén sikeres, és nem hagyja, hogy bárki is eltérítse a céljától.

Kos

Senki nem veheti fel a versenyt a bátorságoddal. Kos jegyűként, amit akarsz, azért mindent megteszel, semmi sem tántoríthat el céljaidtól. Lehet, hogy több dolgot is rád sütnek, ám azt aligha, hogy gyáva lennél.

Alfa-nők a horoszkóp szerint

Fotó: Getty Images/Christoph Hetzmannseder

Bika

Az alfa-nő jellemzői közül Bika jegyűként a gondoskodás jutott neked: maximálisan törődsz a környezeteddel. Nem számít, hogy a családtagodról, a szerelmedről, netán a barátaidról van szó, kész vagy mindent megtenni értük. Oltalmazod őket, s igyekszel megvédeni mindenkit az élet kegyetlen csapásaitól.

Ikrek

A legfontosabb alfa-nő jellemvonásod, hogy soha nem adod fel. Ikrek jegyűként nem engeded, hogy szem elől veszítsd a céljaidat, s abszolút nem törődsz azzal, hogy mit gondol erről a párod, avagy a környezeted.

Rák

Egyesek azt mondhatják, hogy Rák jegyűként éppen az érzékenységed a gyenge pontod, ám az az igazság, hogy a lágy szíved a legnagyobb erősséged. Nem ismered az „önző” szó jelentését, a jóindulatod pedig mindig veled marad. Ez pedig igazi alfa-nővé tesz téged.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a céltudatosságod tesz vérbeli alfa-nővé, illetve az a jellemvonásod, hogy a második helyet nem neked találták ki. Lényegtelen, hogy mibe fogsz bele, a legjobb szeretnél lenni, a kudarcot te sosem fogadod el.

Szűz

Szűz jegyűként másokat remekül tudsz lelkesíteni, s ez a jellemvonásod kiváló vezetővé tesz téged. Ha pedig valami nem úgy sül el, ahogy kellene, akkor mindig megtalálod a megoldást, hogy helyrehozd a károkat, s tovább haladj előre.

Mérleg

Mérleg jegyűként az alfa-nő tulajdonságod valójában a függetlenséged. Szó sincs róla, hogy az egyedüllétet preferálod, csak pontosan tudod, hogy a többiek segítsége nélkül is el tudod érni a céljaidat.

Skorpió

Skorpió jegyűként hű vagy önmagadhoz, de persze másokhoz is. Hű vagy az elveidhez, soha nem adod lejjebb a színvonalat. Emiatt korántsem tűnsz akadékoskodónak, csupán arról van szó, hogy tudod, mit akarsz elérni, és sohasem éred be kevesebbel. Nagyszerű alfa-nő tulajdonság.

Nyilas

Nyilas jegyűként született vezető vagy. A környezeted mindig csüng a szavaidon, követ téged, olyan érzésük van, hogy te mindig tudod, mit kell tenni. Légy óvatos, ez nem csupán hatalom, hanem irtózatosan nagy felelősség is. Persze egy vérbeli alfa-nő könnyedén megbirkózik mindezzel.

Bak

Bak jegyűként a magabiztosságod tesz igazi alfa-nővé. Nem fontos, miről van szó, mindig hiszel magadban és a képességeidben. Szó sincs arról, hogy emiatt beképzelt lennél, csupán tisztában vagy az értékeiddel és a képességeiddel.

Vízöntő

A büszkeség a legerősebb alfa-női erényed. Vízöntő jegyűként te sosem hagyod, hogy ezt bárki lerombolja, s nem bocsátasz meg azoknak, akik erre vetemednek. Ez a jellemvonásod sokszor kisírt szemeket eredményez, ám minden nehézség ellenére úgy érzed, hogy megérte követni az elveidet.

Halak

Kívülről kedves teremtésnek tűnsz – ami valójában nem is áll messze az igazságtól –, ám azt már nem látják a többiek, hogy Halak jegyűként mennyire strapabíró vagy. Lényegtelen, mi történik veled, mindig megtalálod a módját, hogy megőrizd az optimizmusodat, és helyrehozd a hibákat. Ez pedig nagyszerű alfa-nő tulajdonság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top