nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. szeptember 28-október 4. – Keresd az egyensúlyt!

Keress olyan megoldást jelen helyzetedre, mely minden érintettnek elfogadható. Lehet, hogy nehéz lesz, de egy kis objektivitás és nagy adag kompromisszumkészség segíteni fog.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

A legutóbbi újholdkor kezdett terveinket, jó szokásainkat folytassuk rendületlenül, most van itt az építkezés, megerősödés időszaka.

SZERDA – szeptember 28.

Ma a Hold belép a Skorpióba, ez olyan akaraterőt ébreszthet bennünk, ami segít, hogy átlendüljünk az előttünk tornyosuló akadályokon. Akár eddig elérhetetlennek tűnő célt is kitűzhetsz magad elé. A többiekhez való alkalmazkodás ma nehézséget jelenthet.

Kávéöntés csészehalomba

Kávéééé (fotó: Unsplash)

CSÜTÖRTÖK – szeptember 29.

Érzelmeink ma impulzívan, lelkünk legmélyéből törhetnek fel. Óvakodjunk a szélsőségektől, bármerre is billenünk, az nem vezet jóra. Legyünk tekintettel párunk érzéseire, meg kéne találni a megfelelő érzelmi egyensúlyt kapcsolatunkban.

PÉNTEK – szeptember 30.

A Nyilasba lépő Hold támogatja a derűlátó, optimista lelkiállapotot, ez biztosan jól fog jönni. Kitörő lelkesedésed segít feladataid végzésében, de lehet, hogy türelemre is szükséged lesz. A konfliktusokon a humorérzék lendíthet át, próbáld megnevettetni a másikat is, ez feloldja majd a feszültséget. Ma érdemes nekiveselkedni és kenyeret sütni.

SZOMBAT – október 1.

Ha teheted, utazz el, de az is jó, ha kedvenc mozgásformádba veted bele magad – ha az időjárás engedi, tedd ezt a szabadban! Ügyelj a kellő bemelegítésre és a fokozatosságra, nehogy egy húzódás vagy sérülés elrontsa a napod. Ha könnyedebb szórakozásra vágysz, a mai jó alkalom egy kiadós traccspartira a barátokkal.

VASÁRNAP – október 2.

Ma a Bakba lépő Hold növeli önfegyelmünket, így könnyebben meg tudjuk állni, hogy a hétvégi sütikből túltöltekezzünk. Ebben is keressük a megfelelő egyensúlyt: nem kell aszkétaságot fogadni, de a harmadik szeletet már csak a szemünk kívánja…

HÉTFŐ – október 3.

Munkádban érdemes most lépned a hosszabb távú céljaid felé. Növekedésre és fejlődésre van lehetőség, ha nem is azonnal. Az alaptéglákat érdemes leraknod, hogy legyen mire építeni. Koncentrálj feladatodra, de ne szűkülj be. Érkezhet külső visszajelzés, ezt érdemes fontolóra venni, a sértődés nem segít, sőt, inkább hátráltat.

KEDD – október 4.

Ötletelhetsz, tervezgethetsz, de legyenek konkrét lépések, nehogy kicsurogjon kezedből az idő és maga a folyamat is. Bár a társaság feldobhat és kellemes elvegyülni, egy kis visszavonulás és egyedüllét segíthet fókuszálni. Kipróbálhatsz valami különlegességet pl. egy új étrendet.

Kövek egymáson egyensúlyban

Egyensúly (fotó: Unsplash)

A Hold változásai a következő napokban

Heti holdnaptár 2022. 09.28-10.04.

Heti holdnaptár 2022. 09.28-10.04.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top