nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a hízás

Ezek a csillagjegyek szeretik a hasukat

A horoszkóp szerint ők azok, akikre a legkönnyebben ragadnak a pluszkilók.

Bika

Hogyan reagál a Bika az olyan megjegyzésekre, mint „Felszedtél magadra néhány kilót, nem?” Ne akard megtudni… Amikor ugyanis megemlíted, hogy jobban oda kéne figyelnie az életmódjára, nagyon megsértődik. Ő ugyanis imádja az élet élvezeteit, a finom ételeket, italokat, a mértéket pedig nem mindig igazán ismeri. Számára a fogyókúra, a diéta felér egy büntetéssel.

Csillagjegyek és az evés

Fotó: Getty Images/Thomas Barwick

Rák

A Rák sokszor nem elég erős hozzá, hogy szembenézzen a problémákkal, az őt körülvevő világgal. Az ő élete nem mindig felhőtlen móka és kacagás, ilyenkor pedig bánatát ő is hajlamos az evésben megélni. A hűtőszekrény válik átmenetileg a legjobb barátjává, benne talál vigaszt és üdvösséget. Uralkodó bolygója a Hold, ezért ő alapból is hajlamos a súlygyarapodásra. Ezért is érdemes nagyon figyelni magára, ha nem szeretne olyan gömbölyű lenni, mint a telihold.

Mérleg

A Mérleg hedonista. Ő mindenből sokat és a legjobbat szeretné. Imád vásárolni, és imád az evésre is sokat költeni. A jó minőségre, természetesen, ezért szívesen jár drága éttermekbe, és szívesen hódol a kulináris élvezeteknek is. Aztán könnyen kétségbeesik, amikor nem fér bele a legszebb ruhájába. Mivel fontos a külseje, a gyönyörű megjelenése, képes drasztikus fogyókúrába kezdni. Legalábbis a következő vacsorameghívásig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top