nlc.hu
Horoszkóp

Diéta és a csillagjegyek

Így állnak hozzá a csillagjegyek a diétához

Mindenkinek szüksége lenne arra, hogy néha diétát tartson, na de, hogy állnak ehhez a csillagjegyek?

Kos

A Kos, amit eltervez, azt véghez is viszi, tehát gond nélkül végig tolja a diétát. A habitusának megfelelően valószínűleg olyat választ, ami szigorú, de gyors eredménnyel jár.

Bika

A Bika imádja a hasát így számára nagy kihívás egy diéta, valószínűleg sokszor meg is szegi a szabályokat, és az sem kizárt, hogy feladja.

Diéta és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek a nyughatatlan, kíváncsi természetéből fakadóan a diéták közül is a legjobbat keresi. Így könnyen előfordulhat, hogy kipróbálás szinten többe is belekap, de nem biztos, hogy végig csinálja.

Rák

A Rák az érzékenységéből fakadóan nem mindig tartja be könnyen a szabályokat, eltervez valamit, de aztán a történések magukkal rántják. Így lehet ez a diétával is. Nagy segítségére lehet egy külső személy, vagy csoport, aki motiválja.

Oroszlán

Az Oroszlán meg akarja mutatni a világnak, hogy ő erre is képes és persze a diéta jótékony egészségügyi és/vagy esztétikai hatásai is vonzóak számára. Ezek miatt kitart és végig csinálja.

Szűz

A Szűz nagyon szorgalmas és az önsanyargatástól sem riad vissza. Minden apró részletre odafigyel a diétája során és teljesen pontosan be is tartja azt.

Mérleg

A Mérlegnek általában egy másik ember kell a sikerhez, vagy valaki más kedvéért fog bele a diétába, vagy másokkal közösen, és így végig is csinálja gond nélkül.

Skorpió

A Skorpió nagyon elszánt tud lenni, úgyhogy, ha úgy dönt, hogy diétáznia kell, akkor diétázni fog. Elég végletes tud lenni, emiatt előfordulhat, hogy túl is tolja a dolgot és nagyon szigorú diétát kezd követni.

Nyilas

A Nyilasnál kétesélyes a dolog. Vannak olyan céljai, amikért csak rövid ideig lelkesedik és vannak olyanok is, amiket nagyon komolyan gondol. Ha a diéta az utóbbiba tartozik, akkor könnyedén végig viszi, de, ha az előbbibe, akkor hamar feladja.

Bak

Amit a Bak eltervez az úgy is lesz. Részletesen kidolgozza, hogy hogyan fog diétázni, mikor mit eszik majd, és nagy elszántsággal végig csinálja.

Vízöntő

Ha a Vízöntő a diétázás mellett dönt, akkor tuti valami új, vagy alternatív módszert választ, mert nem bírja a hagyományos dolgokat. És mivel be akarja bizonyítani magának, hogy az általa választott módszer hatékony, végig is csinálja.

Halak

Hasonlóan a Nyilashoz a Halaknál is két lehetőség van, vagy komolytalan fellángolásról van csak szó, amit hamar felad, vagy ráfekszik a hullámra és végig csinálja, sőt még az is előfordulhat, hogy hosszútávra életmódot vált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top