nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik sikeres diéták mesterei

Csillagjegyek, akik a sikeres diéták mesterei

Ezek a csillagjegyek egy szempillantás alatt képesek visszanyerni a régi formájukat, ők valóban tudják, hogy kell diétázni.

Skorpió

A Skorpiók mindig a legjobbak akarnak lenni, bármit is csinálnak. Ők azonban nem igazán szeretik az olyan sportokat, ahol a csapatjátékon van a hangsúly. Sokkal inkább az egyéni mozgásformákat részesítik előnyben. A Skorpiónak saját szabályrendszere van, aszerint él, és aszerint is sportol – de abban biztos lehetsz, hogy ha egyszer valamit a fejébe vesz, például, hogy leadja a fölös kilókat, addig nem áll meg, amíg el nem éri a célját.

Csillagjegyek és a diéta

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz imád mozogni, így ha van is rajta némi plusz súly, egészen biztos, hogy gyorsan megszabadul tőle. Ez a csillagjegy született sportember, szívós és kitartó, és persze, nagyon kritikus magával szemben. Leginkább a futást és a biciklizést szereti, de bármilyen aerob mozgást szívesen végez. Szeret egészségesen étkezni, így még az sem nagy megerőltetés számára, hogy lemondjon a habos-krémes süteményekről.

Kos

A Kos is imád a legjobb, a legsikeresebb szerepében feltűnni. Mindegy, mit csinál, a siker fontos a számára, így ha éppen fogyókúrázik, abban is kimaxolja a lehetőségeit. Többet sportol, kevesebbet eszik, mint bárki más – a lényeg, hogy elmondhassa, ő a legsikeresebb fogyókúrázó a környéken. A Kos kifejezetten büszke és harcos típus, így a sok kalóriát elégető küzdősportokban ki tudja élni a benne felgyülemlő feszültséget, és még az alakjának is jót tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top