nlc.hu
Horoszkóp

Hívd segítségül a mágiát, ha fogyni szeretnél

Így érd el gyertyamágiával az álomsúlyt!

A mágia sokszor nem is varázslat: a gondolataid, tudatod erejét használod, az univerzum energiái pedig a segítségedre sietnek. Egyszerű, ugye?

A gyertyamágia, azaz a tűzzel való varázslat, a legősibb formája a vágyott dolgok behívásának az életünkbe. Használhatsz hozzá különböző színű gyertyákat, mécseseket, de segítségedre lesznek a fűszerek és az alkalomra megfogalmazott mágikus mondatok is.
Most különösen aktuálisak a fogyókúrák, böjtök és a tisztító gyakorlatok, de őszintén szólva, a legtöbben szívesen veszítenénk a karácsonykor kellemes munkával megszerzett plusz kilókból. Ehhez lelsz támogatásra ebben a rituáléban.

gyertyagyújtás

Fotó: Unsplash

Mielőtt belekezdenél

Ez a barátságos mágia az önuralomról, önszeretetről szól. Nem kell és nem is szabad semmit magadra erőszakolni! Illetve minden kelléket megtalálsz hozzá otthon, csak az elhatározásra lesz szükség.

Készülj fel gondolatban

A fogyás valójában egy lelki és mentális kihívás. Jókora adag spiritualitás rejlik a súlyvesztés iránti vágyban, és a fogyás megkezdésében. Igény, szükséglet a változásra, az elengedésre való hajlandóság: nem véletlen, hogy a legtöbb vallásban nagy szerepe van a böjtöknek. Kezdj te is úgy gondolni a fogyásra, mint megtisztulásra, a negatív erőktől való megszabadulásra.

Varázslatos hozzávalók

Minden összetevő a súlycsökkentési szándékodat erősíti.

  • a gyömbér elnyomja az étvágyat és önbizalmat is ébreszt a célok eléréséhez
  • a bors az akaraterő és a kitartás szimbóluma
  • a kávé az energiát képviseli, az étvágy elnyomását, miközben növeli kreativitást

A rituáléhoz ezekre lesz szükséged:

  • három illatmentes teamécses, fehér, vagy fekete színben
  • egy illatmentes, fehér gyertya
  • őrölt gyömbér
  • egy csomag egész fekete bors
  • pár csepp kávé, bármilyen kávéból, vagy kávé illóolaj

Fogj hozzá!

A teamécsesekre szórj egy csipet gyömbért, és tegyél mindegyikre 5 szem fekete borsot. Gyújtsd meg a gyertyát, és csepegtesd az olvadó viaszt a mécsesekre, hogy befedje a fűszereket. Amíg még olvadt állapotban van a tetejük, cseppents a mécsesekre három-három cseppet a kávéból. Hagyd teljesen kihűlni.
Fogyó hold idején 5 estén át (most január 13-ig még van időd), minden este égesd a mécsest, és közben meditálj az egyre karcsúbbá váló testeden. Érezd, hogy ez a folyamat tisztulást hoz mentálisan, érzelmileg. Érezd, hogy egyre tudatosabb vagy, egyre erősebb és boldogabb.
Amíg szükséges, ismételd havonta, és vigyázz az egészségedre!

(via moodymoons)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top