nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik könnyen fogynak

Ez a 4 csillagjegy a gyors fogyás mestere – lesd el tőlük a sikeres diéta titkát!

Ezek a csillagjegyek olyan gyorsan képesek lefogyni, hogy amire észbe kapsz, már újra formába lendültek. Elmondjuk, mi a titkuk!

Ha hízékony típus vagy, pontosan tudod, mekkora akaraterőre és kitartásra van szükség ahhoz, hogy lefogyj. Ezek a csillagjegyek egy szempillantás alatt képesek visszanyerni a régi formájukat – persze, ezért meg is dolgoznak.

Sikeresen diétázó csillagjegyek

Pikk-pakk lefogynak!
Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán imádja, ha figyelnek rá, így a külsejére, megjelenésére mindig nagy gondot fordít. Ő az, aki már néhány kiló plusz után őrült edzésbe kezd, hogy mielőbb visszanyerje régi formáját. Mivel imád versengeni, ezért a küzdősportok és a versenysportok az ő terepe. Az Oroszlánok nem is igazán sportnak, inkább kihívásnak élik meg, így képesek belefelejtkezni a mozgásba, és gyorsan olvadnak róluk a kilók. Az egészséges ételeket is szeretik, és bár a csaló napok nem ismeretlenek a számukra, de ha egyszer elszánták magukat, akkor egy krémes vagy zserbó sem állhat az útjukba!

Skorpió

A Skorpiók mindig a legjobbak akarnak lenni, bármit is csinálnak. Ők azonban – az Oroszlánokkal ellentétben – nem igazán szeretik az olyan sportokat, ahol a csapatjátékon van a hangsúly. Sokkal inkább az egyéni mozgásformákat részesítik előnyben. A Skorpiónak saját szabályrendszere van, aszerint él, és aszerint is sportol – de abban biztos lehetsz, hogy ha egyszer valamit a fejébe vesz, például, hogy leadja a fölös kilókat, addig nem áll meg, amíg el nem éri a célját.

Szűz

A Szűz imád mozogni, így ha van is rajta némi plusz súly, egészen biztos, hogy gyorsan megszabadul tőle. Ez a csillagjegy született sportember, szívós és kitartó, és persze, nagyon kritikus magával szemben. Leginkább a futást és a biciklizést szereti, de bármilyen aerob mozgást szívesen végez. Szeret egészségesen étkezni, így még az sem nagy megerőltetés számára, hogy lemondjon a habos-krémes süteményekről.

Kos

A Kos – akárcsak ennek a csoportnak a többi tagja – is imád a legjobb, a legsikeresebb szerepében feltűnni. Mindegy, mit csinál, a siker fontos a számára, így ha éppen fogyókúrázik, abban is kimaxolja a lehetőségeit. Többet sportol, kevesebbet eszik, mint bárki más – a lényeg, hogy elmondhassa, ő a legsikeresebb fogyókúrázó a környéken. A Kos kifejezetten büszke és harcos típus, így a sok kalóriát elégető küzdősportokban ki tudja élni a benne felgyülemlő feszültséget, és még az alakjának is jót tesz.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top