nlc.hu
Horoszkóp

Vesd be a kristályokat a fogyásért

4 kristály, hogy ősszel is karcsú maradj

A rengeteg friss nyári zöldség, gyümölcs és mozgásra hívó napfény mellett könnyű ledobni pár kilót. Amik aztán az őszi estéken még könnyebben ugranak vissza, akár többszörösen.

Természetesen az ősz nem egyenlő a mozgáshiánnyal, az őszi árnyalatokban pompázó erdőket jókora gyalogtúrák közben is csodálhatod. De ahogy rövidülnek a nappalok és jönnek a várva várt sorozatok (a kedvenc sütőtökös chai lattéddal fűszerezve) minden segítség elkél, hogy tavasszal kevesebbet kelljen erőlködni a bikinire gondolva.

nő kristállyal

Fotó: Unsplash

Jáspis, az éhségcsökkentő

Kezdj ásványi ékszereket hordani, például csodaszép okkersárga jáspist. Az emésztőrendszert erősíti, de például a Picasso jáspis fajta éhségcsökkentő hatással is bír. Stresszoldó hatása pedig abban bravúros, hogy idegességedben ne egy tábla csokiért nyúlj reflexből.

Iolit, az anyagcsere gyorsító

Az anyagcserét gyorsítja, ami ősszel és télen azért szerencsés, mert a hideg miatt a szervezet elkezd zsírt tartalékolni. A problémás helyekről is feloldja a párnácskákat, de közben jó hatással van az immunrendszerre, azaz nem gyengülsz a kevesebb testzsír miatt.

Epidot, az érzelmi evés ellen

Ha határozottan érzelmi evő vagy, ezt a követ kell beszerezned. Marokkő formájában a zsebedben tartsd, és időnként vedd a kezedbe, melegítsd át, hogy a rezgései felesősödjenek. Segít érzelmi egyensúlyban maradnod, erős regeneráló hatása pedig traumák után támogat, hogy visszatérj önmagadhoz. Időnként tisztítsd meg, hogy rezgése hatásos maradjon.

Gaspeit, az új szokások támogatója

Az emésztőrendszer nagy támogatója, a gyomorra, nyirokrendszerre is pozitívan hat. Oldja a visszatartott vizet, és segít a rossz szokások legyőzésében. Ha egészségesebben szeretnél étkezni, vagy tudod, hogy kevesebbet és máshogy kell táplálkoznod, a Gaspeit ásvány lesz a segítőd az új szokások kialakításában.

(via Boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top