nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem túl jó fogyókúrázók

Ezek a csillagjegyek nem túl jó fogyókúrázók

Vannak csillagjegyek, akiknek még rövid távon is kihívást jelent a diéta. Magadra ismersz?

Halak

A Halak szeretik, és igénylik is az elismerést, így, amikor diétáznak, azt nemcsak maguk miatt teszik, hanem a környezetüktől remélt dicséret miatt is. Szeretik, ha másokat inspirálhatnak, de közben erősen küzdenek önmagukkal és a megtartóztatással. Ha valami túl nehezen megy, könnyen félbehagynak dolgokat, így a diétát is.

Csillagjegyek és a diéta

Fotó: Unsplash

Ikrek

Az Ikrek számára fontos, hogy az, amit csinálnak, az energiával töltse fel őket. Márpedig egy diétára ez nem feltétlen igaz. Ha az Ikrek unatkozik, gyorsan abbahagy dolgokat, és a fogyókúra sem tartozik a kivételek közé. Inkább keres olyan dolgot, ami sokkal izgalmasabb. A diétáról hamar le tud mondani, akár pár nap után is. Unalmasnak találja.

Rák

A Rákok hajlamosak a pesszimizmusra, és ők is képesek átadni az irányítást az érzelmeiknek. Így, ha eluralkodik rajtuk a borúlátás, ha épp nem mozdul a mérleg nyelve, akkor könnyen feladhatják a diétát. Szeretnek eredményeket látni, lehetőleg minél előbb. Nem túl kitartóak, nem akarják elhinni, hogy akár egy hét után miért nincs változás. Amilyen gyorsan belevágnak, olyan gyorsan engedik el a diétát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top