nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem bírnak diétázni

Nem tudnak ellenállni: csillagjegyek, akik nem bírnak diétázni

Te hogy állsz a diétákkal? ÉS a szabályokkal? Ezek a csillagjegyek elég rosszul!

Mérleg

A Mérlegek igénylik az elismerést, így, amikor diétáznak, azt nemcsak maguk miatt teszik, hanem a környezetüktől remélt dicséret miatt is. Szeretik, ha másokat inspirálhatnak, de közben erősen küzdenek az elköteleződéssel. Ha valami túl nehezen megy, vagy a megérzésük azt súgja, ne folytassák, könnyen félbehagyják amit épp csinálnak, és ez alól nem kivétel a diéta sem.

Csillagjegyek és a diéta

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek számára fontos, hogy az, amit csinálnak, szórakoztassa is őket. Márpedig egy diétára ez nem feltétlen igaz, így a kezdeti lelkesedés könnyen alább hagyhat. Ha az Ikrek unatkozik, gyorsan abbahagyja a dolgokat, és a fogyókúra sem tartozik a kivételek közé.

Rák

A Rákok hajlamosak a pesszimizmusra, és ők is képesek átadni az irányítást az érzelmeiknek. Így, ha eluralkodik rajtuk a borúlátás, ha épp nem mozdul a mérleg nyelve, akkor könnyen feladhatják a diétát. Mivel könnyen sikertelennek érezhetik magukat, ezért gyorsan döntenek, és felhagynak az addig jónak gondolt fogyókúrával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top