nlc.hu
Horoszkóp

Sikertelenül diétázó csillagjegyek

Csillagjegyek, akik a legnehezebben tartják a diétát

Amilyen nagy lendülettel belevágnak a fogyókúrába, olyan hamar el is fogy a lelkesedésük. Csillagjegyek, akiknek kifejezetten nagy kihívást jelent lefogyni.

A fogyókúra örök téma: mindig van egy „tuti” módszer, egy újabb diéta, ami gigantikus sikereket ígér. Végül a legtöbben rájövünk, hogy hosszú távon az életmódváltás hozza meg a sikert, de vannak csillagjegyek, akiknek még rövid távon is kihívást jelent a diéta.

Halak

A Halak csillagjegy kifejezetten érzékeny és túl pesszimista ahhoz, hogy hosszú távon kitartson. Nem ritka, hogy felteszi magának a kérdést: miért kellene folytatnom, ha úgysem fog sikerülni? Nem ritka, hogy belekezd egy diétába, és ha nem tudja tartani, átvált egy másikra, hátha azzal sikeresebb lesz, pedig a kulcs a kitartásban rejlene.

Sikertelenül diétázó csillagjegyek

Ha nem megy, ne erőltessük!
(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérlegek igénylik az elismerést, így, amikor diétáznak, azt nemcsak maguk miatt teszik, hanem a környezetüktől remélt dicséret miatt is. Szeretik, ha másokat inspirálhatnak, de közben erősen küzdenek az elköteleződéssel. Ha valami túl nehezen megy, vagy a megérzésük azt súgja, ne folytassák, könnyen félbehagynak dolgokat – a diétát is.

Ikrek

Az Ikrek számára fontos, hogy az, amit csinálnak, szórakoztassa is őket. Márpedig egy diétára ez nem feltétlen igaz, így a kezdeti lelkesedés könnyen alább hagyhat. Ha az Ikrek unatkozik, gyorsan abbahagyja a dolgokat, és a fogyókúra sem tartozik a kivételek közé. Inkább keres egy olyat, ami izgalmasabb a számára.

Rák

A Halakhoz hasonlóan a Rákok is hajlamosak a pesszimizmusra, és ők is képesek átadni az irányítást az érzelmeiknek. Így, ha eluralkodik rajtuk a borúlátás, ha épp nem mozdul a mérleg nyelve, akkor könnyen feladhatják a diétát. Mivel könnyen sikertelennek érezhetik magukat, ezért gyorsan döntenek, és felhagynak az addig jónak gondolt fogyókúrával.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top