nlc.hu
Horoszkóp

Tévhitek a Rákról

A legnagyobb tévhitek a Rákról

Mindegyik csillagjegyről keringenek bizonyos sztereotípiák, amik sarkítva vannak. Nézzük, mik a leggyakoribb tévhitek a Rákról.

A Rák mindenképpen családot akar

A Rák nagyon gondoskodó csillagjegy, és fontos számára a család. De ez nem jelenti azt, hogy minden Rák csillagjegyű személynek egy nagy cél lebeg a szeme előtt, és az a családalapítás. Simán lehet, hogy valami másban éli ki a gondoskodását és esze ágában sincs családot alapítani.

Tévhitek a Rákról

(Fotó: Getty Images/Carol Yepes)

A Rák mimózalelkű

A Rák érzékeny csillagjegy és könnyen megsértődik, de ez nem azért van, mert mimózalelkű, hanem azért, mert olyan személyiség, aki sokkal erősebben, áramlóbban éli meg az érzelmeket, mint mások, nem csoda, hogy hevesebben is reagál rájuk

A Rák hátrafelé megy

Ez igaz a rákra, mint állatra, és mivel viszonylag lassan mozdul, és gyakran tekint a múltba, ezért sokan igaznak gondolják a csillagjegyre is. De az, hogy ilyen a beállítódása, nem jelenti azt, hogy ne lenne képes célokat kitűzni és megvalósítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top