nlc.hu
Horoszkóp
3 nyomós ok, miért ne kezdj ki 5 nyomós ok, miért ne kezdj ki egy Mérleg csillagjegyűvelMérleg csillagjegyűvel

5 nyomós ok, miért ne kezdj ki egy Mérleg csillagjegyűvel

Nem bírják, ha semmi veszik őket.

Nem árt tehát, ha ezeket a dolgokat figyelembe veszed a Mérlegekkel kapcsolatban:

Nyomós érv, miért ne kezdj ki a Mérleggel

Fotó: Getty Images/ngupakarti

  1. Logikus és türelmes, ha kell –  A Mérleg nem hirtelenkedik, megvan benne a képesség arra, hogy logikusan átgondoljon dolgokat, majd aszerint cselekedjen. Így nem akarhatod, hogy ellened forduljon. Ha fenyegetve érzi magát, végig fogja gondolni, hogyan jöhet ki jól a helyzetből. Hideg fejjel és türelemmel is tud működni.
  2. Fondorlatos – A Mérleg mindig többet tud annál, mint amit elsőre elárul neked. És ezt fel is fogja használni, ha úgy érzi, szüksége van rá.
  3. Az egyenes utat szereti – A Mérlegek mindig az őszinteséget részesítik előnyben. Ha kérdezel tőle valamit, egyenes választ fogsz kapni. Rájuk bízhatod az életedet is. De ugyanezt fogja várni tőled is. Bármi sunyulás és egy életre elvesztetted a bizalmát. És ezt érezni is fogod.
  4. Kiszagolja a kamut – Nem bírják a kamuzást és töketlenkedést. Szinte azonnal kiszagolják, ha kamuzol. És nagyon nem szeretik a drámázást.
  5. Lojális – Nagyon komolyan veszik a szolidaritást, és ha valaki a szerettükkel szórakozik, annak meggyűlik vele a baja. Tehát, ha egy Mérleg szerettével szórakozol, akkor már két ellenfeled is lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top