nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az őszi szerelem

Ezeket a csillagjegyeket szerelemmel ajándékozza meg az ősz

Készülj fel előre a nagy találkozásra!

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, könnyen lehet, épp most toppan életedbe a nagy Ő.

Mérleg

Valójában már most sem lehet okod panaszra, hiszen a Mérleg havában minden figyelem rád irányul. Valójában ez még csak a kezdet ezen az őszön, hiszen október 28-án uralkodó bolygód, a Vénusz visszatér hozzád, és szerelmet, boldogságot hoz neked. Nem mellesleg a Mars november közepén fordul direktbe, s ha esetleg valami elakadt néhány hónapja, ezek a különleges lehetőségek ismét feltűnnek előtted. Rajtad múlik, hogyan élsz a különleges lehetőségekkel…  

Őszi szerelem ezeknek a csillagjegyeknek

Fotó: Getty Images/borchee

Skorpió

Annak ellenére, hogy a jeledben retrográdba forduló Merkúr hozhat némi félreértést és kommunikációs nehézséget, idén ősszel mégis számtalan boldog pillanatot élhetsz meg. November 21-én már a te jegyedbe lép a szerelem bolygója, a Vénusz, és romantikával, szenvedéllyel tölti meg a szívedet. Ha szerelemre vágysz, valóra válik a kívánságod, de ha párban élsz, akkor is igazán szerelmes hetekre számíthatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top