nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki sokszor elhamarkodott döntést hoz

3 csillagjegy, aki sokszor elhamarkodott döntést hoz

Ezek a csillagjegyek hajlamosak meglehetősen könnyelműen és gyorsan dönteni.

Egy-egy hirtelen döntést néha lehet az intuícióval magyarázni, legtöbbször talán mégis érdemes betartani a lassan járj, tovább érsz szabályt:

Csillagjegyek és a döntésképtelenség

Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt

Bak

A szorgalmas, gyakorlatias, óvatos Bakról kevesen gondolnák, hogy még ő is képes elhamarkodott döntést hozni. Pedig így van. Pesszimista és makacs csillagjegyként gyakran csak azért dönt, hogy példát statuáljon. Emellett nem szereti, ha kiszámíthatatlannak tartják a többiek. Viszont tény és való, nem egyetlen elrontott döntésből tudja meg a világ, hogy időnként mennyire meggondolatlan vagy.

Nyilas

A Nyilas türelmetlen és figyelmetlen típus. Arra számít, hogy a végére majd csak kialakul minden, de sajnos ez nem mindig így történik. Annyira a saját világában él, hogy nem feltétlenül mérlegeli, a döntései milyen következményekkel járnak a környezetében élőkre. Nem kegyetlen és nem is ostoba, egyszerűen csak nem figyel annyira a részletekre.

Ikrek

Az Ikrek retteg, hogy rossz döntést hoz, és szerinte bármilyen döntés jobb, mint túl sokáig várni és rosszul dönteni. Nála ez mindig szerencsejáték: vagy nagyon jól sül el a dolog, vagy katasztrófát okoz. Végül is abban kétségtelenül igaza van, a gyors döntés legalább valamilyen döntés az életében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top